Prodanca transmite un mesaj pentru actuala lui Reghe: “Vă dați seama cât de mare e disperarea, frustrarea?”

Prodanca transmite un mesaj pentru actuala lui Reghe: “Vă dați seama cât de mare e disperarea, frustrarea?”
| Foto: fanatik.ro

Anamaria Prodan le-a transmis un mesaj atât fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf, cât și actualei iubite, după ce acestea au atacat-o.

Anamaria Prodan a început să fie atacată de femeile din viața lui Laurențiu Reghecampf. Fosta soție a antrenorului a făcut câteva declarații după ce a aflat de divorțul celor doi, în care a spus că impresara se află în situația în care a fost și ea cu ani în urmă.

În același timp, Corina Caciuc spune că, după ce a izbucnit tot scandalul se simte hărțuită. În plus să gândește să o dea în judecată pe impresară.

Anamaria Prodan a avut un mesaj cât se poate de clar pentru Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, dar și pentru Corina.

Anamaria Prodan i-a dat replica fostei soții a antrenorului. Mariana Pfeiffer a făcut câteva declarații în care a atacat-o pe impresară, spunând că aceasta a ajuns în situația în care era ea în urmă mulți ani. Aceasta a susținut că Anamaria Prodan și Reghe își consumau relația în cantonamente, chiar dacă antrenorul era însurat.

Despărțirea a părut una destul de liniștită la vremea respectivă, dar Mariana Pfeiffer nu a iertat-o niciodată pe Anamaria Prodan.

Impresara a avut un răspuns cât se poate de tranșant pentru fosta soție a lui Reghe.

“Voi vă dați seama ce viață liniștită și fericită au aceste individe? Vă dați seama ce fericite sunt când le apare numele în ziar și apar și ele în trei rânduri pe final de articol. Vă dați seama cât de mare e disperarea și frustrarea lor când o viață nu ai putut să ieși în față cu nimic decât cățărându-te pe spatele lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan?

Probabil își decupează puținele rânduri din fiecare ziar unde imploră și cer cu disperare să fie luate în seamă și și-l înrămează deasupra patului! Nu am să stau să mă cobor de pe piedestalul de unde tronez să fac celebre niște individe.

Stau, totuși, și mă gândesc că atunci când îți moare un copil la o vârstă atât de fragedă înseamnă ca ai multe păcate la activ și Dumnezeu îți trage un semnal de alarmă că, de la o anumită vârstă, nu mai poți căuta celebritatea de fiecare dată pe spatele meu și al soțului meu. Lucru valabil și pentru amante și pentru foste neveste”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan a postat în mediul online câteva fotografii care nu o avantajau prea tare pe iubita lui Reghe. În plus, a dezvăluit și câteva informații pe care le-a obținut de la “cineva”. Potrivit acestora, bruneta s-ar fi ocupat pe vremea când locuia la Dubai cu unele lucruri nu tocmai ortodoxe. Corina Caciuc a anunțat că se va întâlni cu impresara la tribunal. 

“Uitați-vă unde sunt eu, cât de sus vibrez, cum v-ați gândit vreodată că am să mă uit atât de jos. Singura mea durere este faptul ca soțul meu s-a lăsat tras în acest vârtej care, din ceea ce se vede, îl va înghiți definitiv.

Îmi pare rău pentru că am muncit 15 ani alături de el ca să clădim un imperiu, pe care singur-singurel l-a dărâmat, fără să realizeze măcar. Trăiește un coșmar care până la final se va dovedi a fi letal. (…)


Laurențiu Reghecampf nu are cum să permită amantelor sau fostelor soții să batjocorească numele familiei noastre și să-și dorească un asemenea noroi, apărând în timpul căsniciei în ipostazele în care a apărut alături de femei atât de cunoscute în oraș”, a mai spus impresara, potrivit fanatik.ro

Comenteaza