Prima reacţie a lui George Burcea după despărţirea de Viviana Sposub. Mesajul cu subînțeles transmis de actor 

Prima reacţie a lui George Burcea după despărţirea de Viviana Sposub. Mesajul cu subînțeles transmis de actor 
| Foto: cancan.ro

George Burcea şi Viviana Sposub au luat-o pe drumuri separate, după revenirea din America și se pare că nu mai e cale de împăcare.

George Burcea este unul dintre cei mai cunoscuţi actori din România. Datorită talentului său a ajuns cunoscut chiar şi peste hotare, după ce a primit un rol în serialul „Wednesday”. Deşi se bucură de succes în carieră, nu s-ar putea spune acelaşi lucru şi despre viaţa sa personală.

După mariajul cu fosta soție, Andreea Bălan, actorul început o relație cu Viviana Sposub. Nici această poveste de dragoste nu a avut un final fericit şi asta pentru că după mai bine de doi ani de relaţie şi-au spus adio.

Până acum, George Burcea nu a dorit să facă declaraţii cu privire la situaţia dintre el şi Viviana, însă recent, a publicat pe pagina sa de Instagram un mesaj. Prin imaginea respectivă, fanii şi-au dat seama că actorul suferă, iar starea lui nu este una deloc bună.

Se pare că fostul soţ al Andreei Bălan încă nu şi-a revenit după separere.

„Lasă să te doară, până când nu mai doare”, este mesajul lui George Burcea, transmis pe rețelele de socializare, potrivit cancan.ro.

Comenteaza