Oana Matache s-a despărțit de Radu Siffredi? Cu cine s-a afișat la ultimul eveniment public al vedetelor

Oana Matache s-a despărțit de Radu Siffredi? Cu cine s-a afișat la ultimul eveniment public al vedetelor
| Foto: cancan.ro

Blondina, Oana Matache, este o femeie liberă după ce s-a pronunțat divorțul dintre ea și Răzvan Miheț.

Oana Matache și Răzvan Miheț sunt divorțați, în mod oficial. După mai multe luni, de când au hotărât să se despartă, cei doi au semnat la notar actul de divorț chiar zilele trecute, conform surselor CANCAN.RO.

În premieră, Oana Matache și Radu Siffredi au participat, ca un cuplu, la un eveniment monden din București, zilele acestea. Cei doi s-au fotografiat împreună și au postat poza pe conturile lor de socializare. Până să se pronunțe divorțul în mod oficial, Oana Matache nu a participat la alte evenimente mondene cu actualul său partener, Radu Siffredi.

Cântăreața de muzică populară, Gina Matache, nu a fost de acord, încă de la bun început, cu noua relație a fiicei sale, susținând că cei mici vor avea de suferit de pe urma deciziei mamei lor.

„Voi știți cel mai bine care este situația lor (n.r. a Oanei și a soțul ei). Nu aș vrea să vă mai confirm nimic, apoi, iarăși, se supără pe mine. E mai bine să lași copilul să-și trăiască experiențele. Atunci când sunt bune, sunt ale lui. Când sunt rele sunt tot ale lui. Sunt mari, sunt vaccinați. Aceasta rămăsese ultima problemă de rezolvat (n.r. divorțul). Important e că fiecare își vede de treaba lui. Ei se înțeleg foarte bine acum, își cresc împreună copilașii”, a declarat cântăreața de muzică populară, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Comenteaza