Oana Matache a oficializat totul! Radu Siffredi nu mai este amantul ei

Oana Matache a oficializat totul! Radu Siffredi nu mai este amantul ei

Radu Siffredi nu mai este amantul Oanei Matache, având în vedere că aceasta din urma a divorțat, iar cei doi se pot bucura de relație în voie.

„Voi știți cel mai bine care este situația lor (n.r: a Oanei și a soțul ei). Nu aș vrea să vă mai confirm nimic, apoi iarăși se supără pe mine. E mai bine să lași copilul să-și trăiască experiențele. Atunci când sunt bune, sunt ale lui. Când sunt rele sunt tot ale lui. Sunt mari, sunt vaccinați. Aceasta rămăsese ultima problemă de rezolvat (n.r: divorțul). Important e că fiecare își vede de treaba lui. Ei se înțeleg foarte bine acum, își cresc împreună copilașii”, a declarat cântăreața de muzică populară, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Oana Matache și Răzvan Miheț au divorțat, după ce vedeta a fost surprinsă în compania unui alt bărbat. A fost scandal în familia Matache pentru că nimeni nu se aștepta ca Oana să își lase soțul pentru un tânăr, Radu Siffredi.

Oana Matache și Răzvan Miheț au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi s-au căsătorit din iubire, pe 28 mai, în anul 2017. Și-au unit destinele după un an de relație, iar în același an au devenit părinții unei fetițe. Doi ani mai târziu, sora Deliei a născut un băiețel perfect sănătos. Se pare că lucrurile dintre ei s-au cam răcit în ultima perioadă, asta pentru că au decis să meargă pe drumuri separate, potrivit ciao.ro.

Comenteaza