O nouă despărțire pentru Maria Constantin. Solista are deja o nouă relație

O nouă despărțire pentru Maria Constantin. Solista are deja o nouă relație

Maria Contstantin se pregătește pentru o nouă căsătorie cu iubitul ei actual, Robert Stoica. Solista a declarat de ce nu a funcționat relația cu fotbalistul Dacian Varga, cu care a fost împreună după divorțul de fostul soț, Marcel Toader.

Maria Constantin (34 de ani) și Dacian Varga au format un cuplu timp de un an de zile. Cântăreața și-a găsit alinarea în brațele fotbalistului la un an după ce s-a despărțit cu scandal de fostul soț, Marcel Toader. Maria Constantin și iubitul fotbalist se mutaseră împreună și nunta bătea la ușă, atunci când cântăreața a anunțat despărțirea.

La acel moment, cei doi nu au comentat motivele rupturii dintre ei. „Nu eram compatibili, nu eram pe aceeași lungime de undă. Când ieși dintr-o relație zbuciumată, cum a fost cea cu Marcel, atunci toată lumea era împotriva mea. Un an de zile după ce m-am despărțit de Marcel, eu nu voiam să mă mai văd cu nici un bărbat! Nu-mi doream nicio relație, da barem o căsătorie. Apoi am zis să încerc. Dar cu Varga nu a mers”, a declarat Maria Constantin, invitată la „Xtra Night Show”. 

Maria Constantin trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de Robert Stoica. Cei doi locuiesc împreună,iar solista a vorbit chiar despre a treia căsătorie. „Acum am găsit omul potrivit. Robert este ca și luat! O să oficializam relația în curând”, a mai spus solista.

Maria Constantin a mai avut două căsnicii urmate de controverse. Prima ei relație a fost cu solistul Ciprian Tapota, cu care are și un băiețel. A doua relație a fost cu omul de afaceri Marcel Toader, cei doi divorțând în luna ianuarie 2018. Marcel Toader s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani, în urma unui infarct. Viața lui amoroasă a fost una controversată, fostul sportiv având 6 căsnicii eșuate, potrivit click.ro.

Comenteaza