O nouă despărțire cu scandal pentru soții Năstase. Bruneta a fost agresată într-un restaurant!

O nouă despărțire cu scandal pentru soții Năstase. Bruneta a fost agresată într-un restaurant!
| Foto: wowbiz.ro

Ioana Năstase fost agresate de o femeie într-un restaurant, sub privirile soțului ei, Ilie, care o încuraja. 

Ioana Năstase trăiește un adevărat calvar de câteva zile. Coșmarul ei a început sâmbătă, atunci când se afla cu soțul ei într-un restaurant de lux, iar o femeie a venit din senin la ea și a început să o pipăie în zonele intime. 
 
Totul s-a întâmplat chiar sub privirile lui Ilie Năstase, care nu a intervenit deloc, ba chiar a încurajat-o pe agresoare să continue.  

Se pare că Ioana și Ilie au continuat scandalul afară, în parcare, unde s-au certat ca la ușa cortului, după ce bruneta i-a reproșat fostului tenismen că nu a apărat-o. Cei doi au plecat pe drumuri separate, iar acum Ioana Năstase a aflat că soțul ei și-a luat doar bilet dus către Pris. 

După ce a fost pipăită în zonele intime de o necunoscută, Ioana Năstase a reacționat dur la adresa soțului ei care se distra copios pe seama a ceea ce i se întîmpla. După ce i-a reproșat acest lucru, Ilie ar fi devenit violent verbal, iar toată lumea a auzit cum acesta a făcut-o pe soția lui cu ou și cu oțet. Cei doi au luat-o pe drumuri separate, iar fostul tenismen a dat guga la Paris, de unde nu se știe când mai revine.  

„E dureros și groaznic ce am trăit, am făcut publică chestia asta ca nu pățească și alte femei că mine. Până la mașina i-am spus că nu e frumos ce s-a întâmplat, că orice bărbat ar sari să-i ia apărarea femeii lui, iar el mi-a răspuns foarte urat, nu se pot reproduce acele cuvinte. În seara respectivă, am plecat separat, fiecare la casa lui.

Am venit acasă, nu m-am ridicat din pat până aseară la ora 17, sunt încă în stare de șoc. A zburat a doua zi la Paris. Mi-a zis cu 2 zile înainte că are treaba și nu m-a întrebat dacă vreau să merg cu el.

Mi a zis că nu știe când se întoarce, că și-a lua bilet doar de dus”, a declarat Ioana Năstase pentru Click!. 

 

Comenteaza