Noul iubit al Oanei Matache, criză de nervi în online... Ce a spus despre Gina Matache, mama iubitei sale

Noul iubit al Oanei Matache, criză de nervi în online... Ce a spus despre Gina Matache, mama iubitei sale

Radu Siffredi a intrat în atenția publicului, după ce el și Oana Matache, sora Deliei, au anunțat că au o relație.

Radu Siffredi a răbufnit, după ce toate persoanele din mediul online au început să îl critice. Care a fost reacția noului partener al Oanei Matache!

Într-unul dintre cele mai recente live-uri, Radu a avut o reacție neobișnuită față de unul dintre cei doi copii ai noii sale iubite.

Într-un live pe care Radu Siffredi l-a făcut recent, el a avut o reacție ieșită din comun față de unul dintre cei doi copii ai Oanei Matache, iar la puțin timp după, mama acesteia a postat secvența pe rețelele de socializare.

Cu toate că Gina Matache a șters videoclipul la puțin timp după ce l-a postat, reacțiile din partea celor de acasă nu au încetat să apară.

După ce a fost criticat destul de dur de multe persoane, Radu nu s-a mai putut abține și a transmis un mesaj pentru toți cei care îl urmăresc. El a menționat că nu va mai face live-uri pe platforma pe care a fost activ.

„Fără stream. În seara asta și pentru o perioadă. La momentul potrivit o să mă explic. Până atunci go on with bullshit. Reușiți să-mi luați tot. (...)”, a scris Radu Siffredi pe pagina lui de Instagram, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza