Vulpița are un nou iubit?! L-a uitat pe soțul ei, Viorel și s-a afișat cu un alt bărbat

Vulpița are un nou iubit?! L-a uitat pe soțul ei, Viorel și s-a afișat cu un alt bărbat
| Foto: spynews

Veronica Stegaru, cunoscută publicului sub porecla de „Vulpița” s-a afișat pe rețelele de socializare alături de un alt bărbat.

Veronica Stegaru este o femeie liberă după ce s-a despărțit de Viorel, iar copiii sunt în grija tatălui. Ea și-a refăcut viața sentimentală foarte repede, iar după ce a lăsat cel de-al treilea copil în grija statului, s-a mutat la iubit. Ce imaginea a postat Vulpița pe contul ei de Instagram.

Relația dintre Veronica și Viorel Stegaru a fost una cu suișuri și coborâșuri. Cei doi s-au certat, s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori de când au ajuns în atenție publicului. Într-un final, a părut că totul s-a liniștit între ei, mai ales că Vulpița a mai dat naștere unui băiețel, dar lucrurile au luat o altă întorsătură. După a treia naștere, ei au ales să meargă pe drumuri separare, iar Veronica Stegaru s-a mutat la noul iubit

Cei doi soți au ales să se despartă, iar Vulpița pare că a găsit persoana în brațele cui să se simtă iubită. Pe rețelele de socializare, ea a postat o fotografie alături de un bărbat, pe numele său Dumitru Cătălin. Nu a vrut să ofere mai multe detalii despre acesta, dar se știe că este mult mai în vârstă decât Vulpița.

Veronica Stegaru și iubitul ei sunt îmbrăcați la fel, iar în fundal este o melodie de dragoste aleasă de aceasta. Din fotografie pare că sunt destul de apropiați, iar Vulpița are un zâmbet pe față, semn că se simte bine în compania bărbatului, potrivit spynews.ro.

Comenteaza