Gabriela Cristea reacționează la hate-ul din online: „Voi sunteți niște puturoase care considerați că...”

Gabriela Cristea reacționează la hate-ul din online: „Voi sunteți niște puturoase care considerați că...”
| Foto: kfetele

Gabriela Cristea, celebra prezentatoare, le-a transmis un mesaj, de curând, celor care o critică în online.

Gabriela Cristea a demonstrat de-a lungul timpului faptul că este o mamă implicată, o soție iubitoare și o gospodină desăvârșită.

Vedeta gătește adesea pentru familia sa, iar în ultimul timp a început să filmeze toate rețetele și să le posteze pe pagina sa de Facebook.

Rețetele sale au mare succes în rândul internauților, spre bucuria gospodinelor, care ascultă cu interes sfaturile vedetei și se inspiră din preparatele sale.

Cu toate acestea, există și multe persoane care o critică adesea pe soția lui Tavi Clonda pentru faptul că gătește prea mult și susțin că are o problemă cu kilogramele în plus.

Întrebată adesea care este motivul pentru care filmează rețelele și criticată de unele persoane pentru că s-a îngrășat, prezentatoarea TV le-a dat replică acelor persoane.

Bruneta susține că își dorește să le ajute și pe alte gospodine prin intermediul rețetelor sale.

De asemenea, consideră că este important să gătească pentru ea și pentru familia sa mâncare proaspătă, atât din punctul de vedere al sănătății, cât și al armoniei din familie și bucuria pe care o au să se așeze la masă împreună.

« Dragilor, am fost întrebată deseori de ce îmi filmez rețetele în ultima perioadă. Am zis că ar fi bine să și răspund la întrebarea asta. Îmi filmez rețetele pentru că eu când m-am apucat de gătit, adică pe vremea dinozaurilor, nu prea aveam de unde să mă inspir. Mă bucur tare mult că sunt o grămadă de femei care și-au dat mâna și care postează o grămadă de rețete pe internet.

 
În cazul meu, am stricat o grămadă de mâncare până când am învățat să gătesc cu adevărat pentru că luam și eu rețete de pe ici și de pe colo, aveam și un caiet.

Cred că l-am aruncat în momentul în care m-am mutat aici. În același timp, vreau să vă spun că nu gătesc atât de des pe cât mi-aș dori eu să gătesc. Teoretic ar trebui să gătim mâncare proaspătă în fiecare zi. 

De câte ori gătesc câte ceva, filmez și pun rețeta pe internet. Mi se întâmplă deseori să cumpăr alimente pe care nu apuc să le gătesc. Cel mai mult, însă, îmi place că și voi mă încurajați să fac asta.

Atunci asta mă face să merg mai departe și să continui cu rețetele pe care eu le fac. Bine, sunt și o grămadă de „deștepte” care spun: „Da, așa, gătește, îmbuibă-te că și așa te-ai făcut cât malul!”.

Da, aș putea să vă răspund și să vă spun că măcar eu gătesc pentru familia noastră, voi sunteți niște puturoase care considerați că eu gătesc prea mult și probabil voi nu prea gătiți.

Probabil că vă întrebați de ce este important să gătim pentru familie. Este important pentru că este frumos să ne strângem cu toții la masă, pentru că am învățat de-a lungul timpului că dragostea trece prin stomac și în același timp vreau să le las copiilor mei amintiri frumoase, să mă sune și să îmi spună „Mama, mai faci și tu niște gogoși că trec pe la tine?”.

Cam despre asta este vorba atunci când vorbim despre gătit .», a spus Gabriela Cristea pe Facebook, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza