Dana Roba se căsătorește cu noul iubit: ”Vorbim despre nuntă”. S-au mutat împreună?!

Dana Roba se căsătorește cu noul iubit: ”Vorbim despre nuntă”. S-au mutat împreună?!
| Foto: spynews

Dana Roba, femeia mutilată de soțul ei în urmă cu câteva luni, plănuiește o nouă viață alături de Beniamin, noul ei iubit.

Dana Roba a primit a doua șansă la viață, după loviturile încasate de la fostul soț și vrea ca de data aceasta să poată să se declare o femeie fericită.

Motiv pentru care a și apărut în cale sa un mai vechi prieteni, care i-a și devenit iubit, imediat după ce a ieșit din spital.

Acum ea și Beniamin sunt mai mereu împreună, își fac planuri de viitor în doi, ceea ce o face pe brunetă să spună că Dumnezeu nu i-a dat degeaba a doua șansă la viață.

Acum primește, spune ea, tot ce nu a avut în relația cu Daniel Balaciu: iubire, grijă, atenție și romantism. 

”Așa face Dumnezeu, ce mi-a lipsit înainte... îmi dă acum”, a spus Dana Roba, conform Spynews.

Și pentru că totul merge atât de bine între ei, întrebată dacă se gândește la o posibilă căsătorie, Dana Roba nu s-a ferit să vorbească despre acest aspect.

Bruneta nu exclude acest pas din viața ei, dar știe că nu se va întâmpla prea curând. Iar motivul este faptul că mai întâi așteaptă să se clarifice situația cu Daniel Balaciu, adică să divorțeze oficial, și abia apoi se va gândi la viitorul posibil mariaj.

”Povestea noastră de iubire e foarte frumoasă. Prima oară vreau să fiu divorțată și după vorbim și despre nuntă. La pocăiți nu ai voie să stai în curvie. Momentan încă nu locuim împreună pentru că nu s-a mutat la mine cu țoale, cu tot”, a mai declarat make-up artistul.

Comenteaza