Câți bani câștigă clujeanca Alina Ceușan din online! Suma este colosală

Câți bani câștigă clujeanca Alina Ceușan din online! Suma este colosală
| Foto: ciao.ro

Alina Ceușan, prezentatoarea emisiunii Love Island România, a răspuns unor întrebări „picante” în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Avertizată încă de la început de Cătălin Măruță – „Sosurile nu sunt picante… sunt iadul pe pământ!”, Alina Ceușan a răspuns la cele mai neașteptate întrebări ce i-au fost adresate vreodată.

Provocată fiind să spună „numele bărbatului din showbizul românesc, cu care s-ar mărita și mâine dacă nu ar fi căsătorită”, aceasta a răspuns „Răzvan Fodor. E un bărbat mișto! Are și carismă…”.

În premieră, Alina a declarat că o altă creatoare de conținut din România, Ioana Grama, este genul de persoană care vrea să primească totul gratis. Prezentatoarea Love Island i-a rostit numele atunci când a fost întrebată: „Spune numele unui influencer despre care crezi că așteaptă lucruri gratuite în permanență”.

În exclusivitate La Măruță, Alina Ceușan a făcut o mărturisire total neașteptată. Fără să stea pe gânduri, aceasta a recunoscut că „suma medie pe care o câștigă lunar din online” este de 15.000 de euro, potrivit ciao.ro

Comenteaza