Mihai Mitoșeru și Noemi trăiesc o poveste furtunoasă. Mama prezentatorului a dat tot din casă: „S-a dus la ea și...”

Mihai Mitoșeru și Noemi trăiesc o poveste furtunoasă. Mama prezentatorului a dat tot din casă: „S-a dus la ea și...”
| Foto: spynews.ro.

 Camelia Mitoșeru a făcut dezvăluiri despre fiul ei și fosta lui parteneră, Noemi. 

Aceasta a scos la iveală detalii neștiute despre cei doi, dezvăluind ce s-a mai întâmplat între ei în ultima perioadă și că actorul chiar i-a făcut o vizită recent, de ziua ei de naștere.

Camelia Mitoșeru a avut astăzi o apariție de-a dreptul emoționantă la Antena Stars. Vizibil sensibilă, ochii ei s-au umplut de lacrimi atunci când a vorbit despre Mihai Mitoșeru și fosta lui parteneră, Noemi, știind cu toții cât de mult și-ar dori ca cei doi să se împace.

Vedeta a povestit că ieri a fost ziua de naștere a lui Noemi, iar prezentatorul a fost la ea acasă pentru a-i duce un cadou.

Așadar, după spusele Cameliei Mitoșeru, nici fiul ei nu a lipsit de la ziua de naștere a lui Noemi. Aceasta a spus însă că prezentatorul nu ar fi stat prea mult, ci doar i-a oferit cadoul. Totodată, vedeta i-a luat pe toți telespectatorii prin surprindere susținând că nu crede că lucrurile ar mai funcționa între ei dacă s-ar împăca, având în vedere că nu mai sunt împreună deja de peste doi ani.

„Am o noutate pentru voi. Ieri a fost ziua lui Noemi. Mihai i-a cumpărat un cadou, ceva un lănțișor, nu am înțeles bine. S-a dus la ea și i-a dat cadoul și a plecat acasă. Mi-au dat lacrimile un pic, așa. Am sunat-o și eu. Îi urez să fie sănătoasă, dacă vrea să mai fie cu cineva, să fie.

Deci eu sunt cu amândoi. Și pentru el aș vrea să-și găsească o parteneră, pentru că dacă s-ar împăca, nu cred că ar mai merge. Nu cred, pentru că fiecare a avut o viață, și-ar reproșa, chiar dacă nu la început, dar pe parcurs fiecare și-ar aduce aminte că a fost o pauză de 2 ani și jumătate aproape și cred că nu ar fi bine”, a spus Camelia Mitoșeru, la Antena Stars.

În continuare, mama lui Mihai Mitoșeru a povestit că i-a invitat pe fiul ei și pe Noemi la un terapeut, însă ea a refuzat, eschivându-se. Camelia Mitoșeru a mai spus despre prezentator că a trecut printr-o perioadă grea odată cu pandemia, dar și cu problemele ei de sănătate, însă acum „îl vede mai bine un pic”.

„Ea nu vrea, că eu am vrut să-i invit pe amândoi la un terapeut și ea nu a vrut să meargă. Mi-a zis că nu are nevoie, s-a eschivat. Mihai e greu, pentru că a fost perioada asta cumplită când a trebuit să stea în casă, când n-a avut emisiune și a fost și fără ea. Deci toate pe capul lui, săracul. Eu bolnavă, operată, deci emoții până la cer. Multe au fost. A făcut și Covid, dar o formă foarte ușoară. Au trecut, dar lasă urme. Îl văd mai bine un pic. Ieri, spre exemplu, s-a dus, i-a dus cadoul și a plecat acasă, de fapt, la o aniversarea ceva, deschidere de nu știu...”, a continuat ea.

Cu toate că a susținut că e de părere că nu ar mai merge relația dacă s-ar împăca, Camelia Mitoșeru a spus că ea crede că Mihai Mitoșeru și Noemi încă se mai iubesc. Vedeta a mărturisit că nu-l miră faptul că fiul ei este încă singur de doi ani și jumătate, având în vedere că după prima lui iubire a stat 9 ani fără relație.

„Și ea i-a făcut lui un cadou foarte scump și special de ziua lui de naștere anul trecut. Eu sunt pentru oameni să se despartă frumos. Chiar dacă suferă unul mai mult, altul mai puțin, nu știu. Mihai încă o... Eu cred că și ea îl iubește pe el, dar și el o iubește pe ea. Nu întotdeauna numai dragostea contează.

Mihai după ce s-a prăpădit prima lui iubire, fata visurilor lui, cum a venit acasă și mi-a spus prima dată când a văzut-o pe prietena lui din școală, a stat 9 ani singur. M-am speriat îngrozitor, am crezut că nu mai e normal. Mă rugam la Dumnezeu, pentru că mi se părea că e îngrozitor să fii singur. Nu mă miră că acum de doi ani și ceva sunt despărțiți și el e tot singur”, a mai adăugat vedeta, potrivit spynews.ro.


 

Comenteaza