Mihai Bendeac este îndrăgostit lulea. Cine este feblețea actorului! Mama fetei a intervenit între ei: „Nu îi place cum vorbești”

Mihai Bendeac este îndrăgostit lulea. Cine este feblețea actorului! Mama fetei a intervenit între ei: „Nu îi place cum vorbești”
| Foto: wowbiz.ro

Cântăreața Mira i-a atras atenția actorului Mihai Bendeac, după ce a apărut la iumor. Acum, cei doi sunt prieteni buni.
 

După melodia în colaborare cu Mario Fresh și sărutul de care au avut parte în clip,  viața personală a Mirei a ajuns iar în centrul atenției.

Singuă și disponibilă, după ce în septembrie a anunțat că relația sa cu Andrei Ivan a ajuns la final, cântăreața a legat o oarecare prietenie cu Mihai Bendeac.

Cei doi comunică prin intermediul postărilor din mediul online, acolo unde a intervenit acum și mama artistei, pentru care juratul de la ”iUmor” are deja și un apelativ special.

”Mesaj de mama: nu îi place cum vorbești”, i-a transmis Mira, pe Instagram, lui Mihai Bendeac.

Replica nu a întârziat să apară. În stilul caracteristic, folosind exact limbajul despre care mama artistei spune că nu este unul tocmai plăcut, actorul, în spirit de glumă, i-a răspuns imediat cântăreței și celei care a adus-o pe lume, adresândui-se cu apelativul ”mamă soacră”.

”Mamă soacră, ți-ai format o părere foarte greșită despre mine”, a fost răspunsul venit din partea lui Bendeac.

Recentul episod dintre cei doi nu este singurul. În urmă cu ceva timp, după ce Mihai Bendeac a dezvăluit cum arată femeie perfectă pentru el, Mira a luat atitudine.

Juratul de la ”iUmor” a spus că e musai ca jumătatea lui să fie minionă și cu o putere uriașă de empatie, iar artista a mărturisit că, de fapt, el o caracteriza, într-un mod subtil, chiar pe ea.

Cei doi au început să își dea replici cu subînțeteles încă din primăvara anului trecut, atunci când Mira a urcat pe scena ”iUmor”, pentru un roast dur, cu care l-a impresionat pe actor.

”Sunt aici (n.r. la ”iUmor”) pentru că Mihai mă urmărește pe Instagram, și pe Facebook, și pe YouTube. E un privilegiu să fiu admirată de un artist ca tine, mă simt importantă.

Mihai, te admir foarte tare, ești un bărbat mișto, un actor foarte bun, o vedetă până la urmă. După ce ștergi mizeria aia de pe deget (n.r. tatuajul-never-niciodată) poți să mă suni”, i-a spus atunci cântăreața lui Bendeac.

Cu un zâmbet larg pe față, juratul, drept răspuns, i-a făcut o declarație de dragoste, apoi a ținut să menționeze că nu este exclus că artista să îi devină, la un moment dat, soție.

”Îmi place foarte mult de ea ca și artistă. Așa te iubesc, rea, rea… Și acum (n.r. au chemat la ”iUmor”) și viitoarea soție”, spunea atunci actorul de 38 de ani, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza