L-a bătut sau nu Cheloo? Mihai Bendeac a vorbit pentru prima dată despre colegul său de juriu

L-a bătut sau nu Cheloo? Mihai Bendeac a vorbit pentru prima dată despre colegul său de juriu

La finalul anului 2022, Mihai Bendeac și-a anunțat plecarea de la pupitrul juriului emisiunii iUmor.

La vremea respectivă, printre alte speculații, principalul motiv pentru plecarea sa de la Antena 1 ar fi fost un scandal iscat între el și Cheloo, colegul lui de platou.

La mai bine de un an distanță, comediantul a redeschis controversatul subiect și a vorbit pentru prima dată despre alegerea de a se retrage din show-ul televizat. Actorul s-a săturat să fie întrebat aproape zilnic de ce a plecat din emisiunea TV.

Sătul să fie întrebat de ce a plecat de la iUmor, în cadrul unei postări pe rețelele de socializare, Mihai Bendeac a făcut lumină în ceea ce privește retragerea sa de la Antena 1. Referitor la episodul în care s-a zvonit că artistul Cheloo l-ar fi agresat, comediantul neagă cele vehiculate.

Duminică, 4 februarie 2024, Mihai Bendeac le-a dezvăluit urmăritorilor din social media că trece printr-o perioadă delicată. Mergând să o viziteze pe bunica sa la spital, actorul s-a fost întâmpinat de portarul insituției cu o întrebare pe care spera să nu o mai audă prea curând: ”De ce a plecat de la iUmor”.

Pentru a ieși din orice fel de încurcătură, dar și pentru a nu da curs discuțiilor, Mihai Bendeac a decis să ofere un răspuns unic acestei întrebări, însă, chiar și în aceste condiții, actorul a mărturisit că s-a săturat să fie întrebat aproape zilnic despre plecarea sa de la iUmor.

”INTREBAREA PE CARE NU VREAU SĂ O MAI AUD: Mi-e teama că voi începe să reacționez într-un fel dubios sau relativ violent cu următoarea ocazie în care cineva mă mai întreabă de ce am plecat de la iUmor. Aproape că nu există o zi în care să nu mă lovesc de această întrebare. Indiferent ce aș face, oriunde aș merge, se găsesc persoane care să mă întrebe în legătură cu această chestiune, lucru care a început să mă deranjeze visceral.

Ciudat este faptul că, fiind implicat într-un proces, nu pot răspunde la întrebare. Tot ce pot să vă spun este că speculațiile apărute în presă nu au NICIUN fel de legătură cu realitatea. Ba chiar a apărut un tâmpit care a susținut sus și tare că are el informații cum că aș fi plecat în mod intempestiv pentru ca numitul Cătălin Ștefan Ion, cunoscut publicului larg drept Cheloo, m-ar fi bătut. Nici mai mult nici mai puțin decât că m-ar fi bătut!”, a declarat Bendeac potrivit cancan.ro.

Comenteaza