Ceartă la iUmor între Cheloo și Mihai Bendeac. Actorul a cedat nervos și a distrus tableta

Ceartă la iUmor între Cheloo și Mihai Bendeac. Actorul a cedat nervos și a distrus tableta
| Foto: fanatik.ro

Mihai Bendeac a avut o ieșire nervoasă din cauza reacțiilor lui Cheloo la adresa unui concurent.

Mihai Bendeac a distrus o tabletă când i s-a părut că numărul concurentului nu este tratat cu atenția cuvenită. Enervat la maximum de atitudinea lui Cheloo, actorul a cedat nervos și s-a descărcat izbind tableta.

”Am avut poate cea mai mare descărcare nervoasă din acești șase ani. Cred că totuși mi s-au acumulat niște lucruri, pentru că nu mai puteam cu energia aia tâmpită pe care…

Doi oameni care vorbesc încontinuu și care întrerup încontinuu, de care n-ai loc niciodată să te strecori, să vorbești, să cutare, să cutare, să cutare…

Și mi se părea șocant că eu sunt captivat de un lucru. Eu și 150 de oameni sau câți sunt în public și că aud în stânga mea ‘ăăăăă, chîîî, chîîî’. ‘Ce credeți că e asta? O capră care…‘”, a declarat Mihai Bendeac despre momentul tensionat.

Totul a pornit de la numărul de magie prezentat de Abel Megyes, care a apărut la iUmor într-o manieră inedită. Concurentul i-a surprins pe jurați și pe cei din public cu modul în care și-a prezentat numărul.

El a interacționat cu cei prezenți în platou prin intermediul unei tablete. Acesta a și fost unul dintre motivele pentru care i-a uimit pe Mihai Bendeac, Cheloo, Delia și Ana Morodan.

El chiar a scos din gură câteva mingi de ping-pong pe care erau trecute numerele pe care jurații tocmai le spuseseră. Impresionant, într-adevăr!


Totuși, numărul care l-a impresionat cel mai mult pe Bendeac a fost cel în care magicianul virtual Abel Megyes l-a provocat pe Cheloo să îl asiste la o reprezentație cu ajutorul unui joc Tetris.

Ulterior, artistul a descoperit că jocul electronic funcționa deși nu avea baterii, ci doar o bacnotă de 200 lei. Atunci, actorul s-a ridicat, a luat tableta și a dat cu ea de pupitru.  ”Nu știu de ce Mihai s-a enervat pe Cheloo, că ăștia doi vorbesc telepatic”, a completat ușor amuzată și Ana Morodan, în cadrul montajului realizat la iUmor, potrviti fanatik.ro.

Comenteaza