Ce bani face Mihai Bendeac după ce și-a dat demisia de la Antena 1. Ce salariu are la teatru

Ce bani face Mihai Bendeac după ce și-a dat demisia de la Antena 1. Ce salariu are la teatru

Mihai Bendeac a renunțat la contractul pe care în avea cu Antena 1, la emisiunea iUmor.

Nimeni nu s-a așteptat ca Mihai Bendeac (39 de ani) să renunțe la postul de televiziune care l-a făcut faimos în ultimii ani, dar se pare că lucrurile s-au deteriorat destul de mult între actor și producători. Astfel, juratul de la „iUmor” a luat decizia de a se retrage, chiar dacă acest lucru l-a făcut să piardă o sumă destul de mare de bani.

În contextul actual, în care a rămas fără salariul de la Antena 1, Mihai Bendeac ar putea avea probleme serioase cu banii. Actorul nu s-a implicat momentan în niciun alt proiect, dar nu exclude varianta de a semna în curând cu un alt post de televiziune. Până atunci, însă, fostul jurat de la „iUmor” este nevoit să se descurce cu salariul pe care îl primește pentru activitatea pe care o desfășoară periodic în cadrul Teatrului de Comedie din București.

După cum bine știți, actorii primesc salariile în funcție de activitatea pe care o au și de numărul de reprezentații la care participă. Mihai Bendeac s-a implicat trup și suflet în meseria de actor, tocmai de aceea a ajuns să primească lunar un salariu de 6.400 de lei.

„Am salariul la teatru 6.400 de lei”, a declarat Mihai Bendeac într-o ediție a emisiunii „iUmor”, în timp ce discuta cu Delia Matache, fosta sa colegă.

Pe lângă faptul că reușește să interpreteze cu succes fiecare rol pe care îl primește, Mihai Bendeac este și un scenarist și regizor foarte bun, dovadă fiind serialul „Băieți de oraș”. Deși ar fi putut să își rotunjească substanțial veniturile, după ce a publicat cartea „Jurnalul unui burlac-Conversații cu mama”, acesta a decis să doneze toți banii, potrivit cancan.ro.

Comenteaza