Mihai Bendeac, văzut clătinându-se la Neversea. Cu cine a plecat acasă

Mihai Bendeac, văzut clătinându-se la Neversea. Cu cine a plecat acasă

Mihai Bendeac s-a distrat de minune la festivalul „Neversea” din acest weekend. 

Bendeac a mers pe litoralul românesc pentru a se distra! Culmea, tura asta n-a mai fost expansiv cum ne-a obișnuit. A fost mai mai pe ”low”, cum zic puștii de pe la diferitele festivaluri. Atât de ”low”, că n-a prea putut să-și coordoneze mișcările. Mori de râs! Cât i-a luat să coboare scările!

S-a rezemat de o balustradă de parcă ceva nevăzut îl speria…cu ochelarii de soare pe față, în mijlocul nopții..sigur din motive de fashion…

A trebuit să intervină un bodyguard care să-l ajute! Ce o fi povestit băiatul acasă! Pățanie mare cu Bendeac, era să se facă rostogol pe scări. Mă rog, oricum e bine că tura asta, Mihăiță n-a rămas cu rușinea la vedere ca în alte dăți. Nu de alta, dar pe litoral e multă lume, sunt familii, copii…nu e un exemplu demn de urmat. Mai multe detalii găsiți pe CANCAN.RO.

La 39 de ani, Mihai Bendeac este un bărbat cu foarte mare lipici la femei… însă cu toate acestea este un bărbat singur. În cadrul unui interviu recent, actorul a dezvăluit la ce test le supune pe domnişoarele din viaţa lui pentru a-şi da seama dacă sunt sau nu potrivite pentru el.

Mihai Bendeac a avut de-a lungul timpului relaţii cu femei frumoase, multe dintre ele celebre, dar la cei 38 de ani ai săi este în continuare burlac. Acesta a povestit faptul că în momentul în care vine vorba despre alegerea unei partenere, se ghidează după un indiciu pe cât de simplu…

”Primul lucru la care mă uit la o femeie este modul în care se raportează la cei care oferă servicii. Eu cred că acolo vezi cu adevărat caracterul unui om. Dacă vrei să cunoşti pe cineva, întreabă doamnele de la curăţenie despre acel om. Asta urmăresc cel mai mult la oameni şi cred că asta ne defineşte cu adevărat”, a povestit Mihai Bendeac la Antena Stars, potrivit ciao.ro.

Comenteaza