Mihai Bendeac râde de Georgiana Lobonț, după scandalul divorțului: "Ce o să mai plângi tu..."

Mihai Bendeac râde de Georgiana Lobonț, după scandalul divorțului: "Ce o să mai plângi tu..."

Mihai Bendeac a ironizat o melodie de-a Georgianei Lobonț pe contul lui personal de Instagram.

Rareș Ciciovan mărturisea în urmă cu puțin timp că va divorța de soția lui, Georgiana Lobonț, însă lucrurile dintre ei au luat o întorsătură, iar cei doi par mai fericiți ca niciodată. Cu toate acestea, Georgiana Lobonț a lansat o piesă la scurt timp după anunțul despre separare.

Mihai Bendeac, ironie la adresa Georgianei Lobonț

Mihai Bendeac este din ce în ce mai activ pe contul lui personal de Instagram, iar actorul i-a ironizat piesa Georgianei Lobonț printr-un videoclip. Mihai Bendeac a fost cel care a comentat la fiecare vers și și-a amuzat urmăritorii de pe rețelele de socializare.
 
''Mi-e dor de tine / În brațele tale să adorm / Cu toate hainele aruncate pe covor / Lumina stinsă, să nu pot vedea / Buzele tale și îmi ating pielea / Vocea ta, iubire, o aud mereu.'', sunt versurile din piesa Georgianei Lobonț.

''Hainele aruncate pe covor? Cum să dorm dacă hainele sunt aruncate pe covor, la mine trebuie să fie totul la linie. Creierul meu nu știe că sunt acolo pe covor. E întuneric, dar creierul lucrează. De ce să nu-mi vezi buzele? De ce îmi creezi un complex? Atunci nu o s-o mai auzi (n.r. vocea ta o aud mereu), asta e. Ce o mai plângi tu, ce o să te mai vaiți tu, ce o să te mai jelești tu.'', a spus Mihai Bendeac pe contul lui personal de Instagram.

Georgiana Lobonț, despre piesa de dragoste
 
Georgiana Lobonț și soțul ei erau în plin divorț, după cum mărturisea chiar partenerul ei, însă cei doi acum par mai fericiți ca niciodată, iar cu această ocazie cântăreața a lansat o piesă de dragoste.

”Dragilor, vorbesc aici cu telefonul meu, sunt foarte încântată, dar foarte încântată pentru că gata, începem anul așa cum se cuvine. Începem lucrările la căsuța noastră și pe lângă asta, mâine o să filmăm un videoclip extraordinar la o piesă extraordinară. Este puțin diferită. Puțin mai mult diferită față de ceea ce am lansat eu până acum. O să vă placă foarte mult, mai ales celor care țineți cont de inimă, cei care iubiți. Este o piesă de dragoste. ”, mărturisea Georgiana Lobonț la InstaStory, potrivit spynews.ro.
 
 

Comenteaza