Bomba anului în TV! Mihai Bendeac a plecat din Antena 1 după un mare scandal! Cine îl va înlocui la iUmor

Bomba anului în TV! Mihai Bendeac a plecat din Antena 1 după un mare scandal! Cine îl va înlocui la iUmor

Mihai Bendeac a intrat în conflict cu producția de la „iUmor”, motiv pentru care a refuzat să mai fie jurat în noua ediție a show-ului.

„iUmor”, singura emisiune TV din România cu peste 2,5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a revenit pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon. Premiera a putut fi vizionată pe 9 septembrie, iar totul a decurs conform planului. Show unic, voie bună, concurenți pe măsură. Scandalul a început, însă, din senin, între episoadele 1 și 2.

Mihai Bendeac s-a retras să se relaxeze puțin și a început să vizioneze un filmuleț în care Mugur Mihăescu îi punea la zid pe cei care cred în vaccinul anti-COVID și, implicit, în pandemie. Juratul „iUmor” îl lua la mișto pentru atitudinea lui, crezând că nimeni nu este prin preajma lui în afară de cei foarte apropiați.

Doar că „tovarășii” de platou au fost pe fază și l-au filmat în timp ce râdea de Mugur Mihăescu, în faptul bunul său prieten, cu scopul de a prezenta imaginile pe post. Și ce-i drept, oamenii știu ce înseamnă rating. Asta chiar era o bombă! Dar să o faci totuși așa, fără să ai acceptul omului?

Întrebăm și noi, nu știm cum e politica internă de acolo și nu judecăm. După ce a sesizat situația, Mihai Bendeac a luat, pur și simplu, foc, dezvăluie sursele noastre.

„Asta este bătaie de joc! Sunt în timpul meu liber și voi mă filmați? Așa ceva nu se face, mă luați la mișto. Ștergeți imediat filmarea! E urât rău, că îl iau p-ăsta la mișto nasol. Nu e de dat la TV așa ceva!„, ar fi „tunat” actorul.

Ce l-a enervat foarte tare pe actor a fost că cei din producție ar fi insistat să dea imaginile pe post. A fost momentul în care Mihai Bendeac a luat o decizie radicală. Acesta a dispărut efectiv. Nu a mai răspuns la telefon. Și nici PR-ița care se ocupă de Bendeac nu le-a mai răspuns celor de la Antene.

O sursă din managementul de top al Antenelor ne-a dezvăluit însă: ”Așa e Bendeac. Dar ce credeți voi, că e prima oară când face așa? Ne-a mai amenințat o dată că nu mai vine.

Face și el pe supăratul, dar probabil că nu va renunța definitiv la show. Noi oricum avem deja o variantă de înlocuire definitivă”.

Comenteaza