Scandal între Dan Negru și Mihai Bendeac! Actorul s-a dus peste prezentator pentru a scăpa de contractul cu Antena 1

Scandal între Dan Negru și Mihai Bendeac! Actorul s-a dus peste prezentator pentru a scăpa de contractul cu Antena 1
| Foto: wowbiz.ro

Mihai Bendeac și Dan Negru au avut o serie de divergențe, anul trecut, care nu au ajuns la urechile telespectatorilor până acum,

Mihai Bendeac detona bomba la mijlocul lunii septembrie a anului trecut! Părăsea, în urma unui scandal, show-ul iUmor, de la Antena 1. De reconciliere nu s-a putut vorbi, dar nici șefii nu l-au lăsat pe actor de capul lui. L-au ținut legat de contractul care se încheia abia peste un an. În scenariu avea să intre, la scurt timp, Dan Negru, prezentatorul care părăsea trustul Intact la începutul lui 2021. CANCAN.RO are detaliile și vi le prezintă, în exclusivitate.

Final de iUmor pentru Mihai Bendeac, informație pe care CANCAN.RO o oferea, în exclusivitate. Juratul avea să fie evaziv în explicații, dar cert era că show-ul de la Antena 1 era un capitol încheiat pentru el. Gândul către alte zări i s-a dus, doar că a apărut o mare problemă. Conducerea postului de televiziune nu au fost de acord cu rezilierea contractului. L-a blocat, practic, la locul de muncă, deși el nu mai continua nici în ruptul capului.

Bendeac a încercat prin toate modalitățile să scape de povara contractului care se lungea până anul viitor (la acel moment). Și a apelat și la Dan Negru, prezentatorul care a făcut istorie la Antena 1, cu Revelioanele maraton, unde lider a fost în 21 de ediții din cele 22. Sursele CANCAN.RO susțin că Bendeac l-a bătut permanent la cap pe ”Regele audiențelor”, cerându-i sfaturi… Cum să-i facă pe ”anteniști” să-l lase liber de contract.

A sperat că va urma traseul amiabil pe care a pășit prezentatorul, doar că nu a știut unele lucruri. Anume, că Dan Negru avea o cu totul altă legătură cu bossii trustului Intact.

Sigur, Mihai Bendeac a sperat și că o ”pilă” venită de la Dan Negru ar fi de aur, având în vedere că relațiile celui care acum prezintă ”Jocul cuvintelor” la Kanal D cu șefii Antenei nu s-au deteriorat, în ciuda plecării la postul concurent.

Mai mult, Dan Negru s-ar fi trezit chiar cu Mihai Bendeac la Kanal D, actorul cerându-i, insistent, sfaturi. Cei doi sunt, de altfel, prieteni, iar ”Regele audiențelor” l-a ajutat cu unele povețe care, se pare, ar fi prins. După mai multe discuții telefonice pe care le-a purtat cu Dan Negru, Mihai Bendeac pare că și-a rezolvat și contractul cu iUmor, care-l încurca. Iar următorul post tv unde va păși ar fi PRO TV, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza