S-a aflat ce va face Mihai Bendeac la ProTV și de ce a plecat de la iUmor!

S-a aflat ce va face Mihai Bendeac la ProTV și de ce a plecat de la iUmor!

Mihai Bendeac a părăsit emisiunea iUmor și implicit canalul Antena1, pentru a merge la ProTv.

Mihai Bendeac a surprins pe toată lumea cu decizia lui de a părăsi Antena 1. Supărat nevoie mare pe ceva ce s-ar fi petrecut în timpul filmărilor de la iUmor, actorul a plecat fără să se mai uite înapoi. Acum însă, așa cum a aflat FANATIK, în exclusivitate, înregimentat în rândurile Pro TV, Bendeac a primit deja ofertele pentru viitorul carierei sale în televiziune.

Mihai Bendeac a anunțat, de curând, că a ajuns în ”curtea” Pro TV. Dar, de atunci, actorul nu a mai făcut niciun fel de dezvăluire cu privire la planurile de viitor. Nu a zis nici ce va face în televiziunea care conduce, autoritar, audiențele din România.

FANATIK a primit însă informații în exclusivitate cu privire la rolul pe care îl va avea actorul în cadrul televiziunii din Pache Protopopescu. Mai exact, acesta a fost ofertat, din nou, să fie unul dintre jurații de la Românii au Talent.

De altfel, așa cum recunoștea cu ceva timp în urmă, Mihai Bendeac a mai primit o dată oferta de a lua loc la masa juriului Românii au Talent. La acea vreme, refuzase. Acum însă, oferta care i-ar fi fost făcută din partea Pro Tv a făcut ca actorului să îi fie aproape imposibil să mai zică pas. Conform datelor obținute de noi, el va lua loc printre jurați. Se va întâmpla din următorul sezon al show-ului care stabilește, săptămânal, recorduri de audiență.

Motivul pentru care, cel mai probabil, îl vom revedea pe Mihai Bendeac abia la următorul sezon al show-ului de talente este legat de încurcăturile legale pe care actorul le are. Comediantul e în plin scandal cu cei de la Antena 1. Mai exact, se pare că, cel puțin până în vara acestui an, el nu mai are voie să apară la televizor. Contractul său urmează să expire abia peste câteva luni.

De altfel, din informațiile noastre, în cazul în care ar apărea mai devreme la Pro Tv, fostul jurat al emisiunii iUmor de la Antena 1 nu ar avea deloc motive să mai zâmbească. Ar fi nevoit să plătească daunele contractuale în valoare de sute de mii de euro, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza