Mama Elodiei Ghinescu rupe tăcerea, la 16 ani de la dispariția fiicei ei: „Știu unde e”

Mama Elodiei Ghinescu rupe tăcerea, la 16 ani de la dispariția fiicei ei: „Știu unde e”

Mama Elodiei Ghinescu a vorbit despre zvonurile apărute în timp, legate de faptul că fiica ei trăiește.

Au trecut 16 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu. În anul 2007, familia și autoritățile au căutat-o fără încetare, însă fără rezultat, principalul suspect fiind chiar soțul ei, Cristian Cioacă. Totuși, în 2014, cazul a luat o întorsătură neașteptată, la momentul respectiv, bărbatul fiind trimis după gratii pentru uciderea partenerei lui, avocata Elodia Ghinescu.

Nici până în prezent Cristian Cioacă nu și-a recunoscut faptele, deși se află după gratii de aproape 9 ani. Din acest motiv, de-a lungul timpului, au apărut numeroase persoane în spațiul public care au declarat că știu sigur că Elodia este în viață.

În ciuda zvonurilor, mama Elodiei, Emilia Ghinescu, este convinsă că fiica sa a trecut în neființă și că cel care a ucis-o este chiar fostul ei ginere, Cristian Cioacă. Femeia mai susține că nu a dat niciodată curs acestor speculații care au existat și care există chiar și în prezent.

”Fata mea este moartă. Au mai apărut, pe la televizor, tot felul de paranormali, că știu ei pe unde e, dar nu au știut să spună nimic concret. Nu cred în astfel de treburi, am studiat și eu foarte mult pe tema asta”, a declarat Emilia Ghinescu, mama Elodiei, pentru Impact.ro.

În urma tragediei care s-a petrecut în anul 2007, un copil a rămas orfan de mamă, respectiv Patrick, fiul celor doi soți, Elodia Ghinescu și Cristian Cioacă.

În prezent, băiatul a împlinit vârsta majoratului și de la decesul mamei lui a rămas alături de una dintre mătușile sale din partea tatălui. Tot de atunci nu și-a mai vizitat familia din partea mamei. Bunica lui, Emilia Ghinescu, speră că la un moment dat nepotul ei se va răzgândi și îi va călca pragul casei.

”Cu nepotul, fiul Elodiei, nu m-am văzut. E mare, are 18 ani. Dacă vrea să vină, să mă caute, să vină, îl aștept cu drag”, a mai spus Emilia Ghinescu, pentru aceeași sursă, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza