Smiley a dispărut de la propria nuntă preț de 20 de minute. Unde și de ce s-a ascuns mirele

Smiley a dispărut de la propria nuntă preț de 20 de minute. Unde și de ce s-a ascuns mirele

Smiley și Gina Pistol și-au unit destinele atât legal, cât și în fața lui Dumnezeu și au organizat o mare petrecere la care au participat 300 de invitați.

Smiley și Gina Pistol au avut parte de o nuntă de poveste, pe malul lacului Snagov. Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite a purtat o rochie albă superbă, iar antrenorul de la Vocea României a optat pentru un costum care să se potrivească perfect.

Povestind despre nunta anului cu Adela Popescu în platoul emisiunii La Măruță, actrița a punctat un moment care a impresionat-o profund și pentru care l-a și certat pe Radu Vâlan. Pentru 20 de minute, Smiley a absentat de la petrecere, timp în care a fost cu fiica sa de doar 2 ani, Josephine, prin pădurea de lângă lacul Snagov.

„A fost o chestie superbă, Smiley, pe care eu am povestit-o, bătând obrazul soțului meu. Când am ajuns, erau invitații, toți așteptau să fie întâmpinați. Smiley, pentru că cea mică voia să se liniștească sau habar n-am, a plecat 20 de minute prin păduricea aceea cu copilul lui. Mie mi s-a părut atât de emoționant gestul tău… Invitații erau acolo și tu erai de mână cu cea mică, vorbeați, povesteați, o mângâiai”, a spus Adela Popescu, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza