Lovitură de teatru, la 4 ani de la dispariția fetelor din Caracal: „Alexandra nu este moartă!” 

Lovitură de teatru, la 4 ani de la dispariția fetelor din Caracal: „Alexandra nu este moartă!” 

Astăzi se împlinesc patru ani de la presupusa crimă din Caracal, care a îngrozit o întreagă Românie.

La patru ani de la dispariția fiicei lor, părinții Alexandrei Măceșanu, care avea 15 ani când a fost văzută ultima dată, înainte să se urce în mașina ”monstrului din Caracal”, nu s-au împăcat cu ideea că fata nu mai trăiește. Ei sunt convinși că Alexandra este încă în viață și că se află în mâinile traficanților de carne vie.

Condamnarea definitivă a lui Gheorghe Dincă la 30 de ani de închisoare pentru omor nu le-a adus alinarea, ci le-a spulberat și ultima speranță că își vor mai găsi vreodată fiica.

Într-o ultimă încercare disperată de a forța autoritățile să nu renunțe la căutarea Alexandrei, părinții fetei au depus, prin avocatul lor, Aurel Moldovan, o contestație în anularea deciziei Curții de Apel Craiova din 30 mai, termenul procesului fiind stabilit în luna septembrie.

”Am făcut cerere de recuzare a completului de judecată pentru că imparțialitatea judecătorilor a fost afectată de modul abuziv prin care și-au exercitat rolul activ.

Au respins cererile formulate de familie cu privire la refacerea rapoartelor de expertiză antropologică și genetică, a raportului de expertiză științifică efectuat la Institutul de Fizică Atomică de la Măgurele, nu am fost chemați să asistăm la expertiză.

Toate aceste lucruri duceau spre o justă soluționare a cauzei și a aflării adevărului. Ne judecăm pe legalitatea deciziei. Dosarul ar trebui trimis înapoi.”, a spus, în exclusivitate pentru Gândul, avocatul familiei Măceșanu, Aurel Moldovan.

 

Comenteaza