Loredana Groza spune adevărul despre DIVORȚUL de soțul ei. Vedeta a răbufnit: „Viața mea întreagă se destramă…”

Loredana Groza spune adevărul despre DIVORȚUL de soțul ei. Vedeta a răbufnit: „Viața mea întreagă se destramă…”
| Foto: ziareonline.ro

De ceva timp se zvonește că Loredana Groza și soțul ei ar fi divorțat. Însă, artista nu a vrut să comenteze acest subiect.

Conform Capital, divorțul Loredanei Groza de Andrei Boncea s-ar fi produs cu mult timp în urmă. Cei doi ar fi fost separați încă din 2019, însă pasul decisiv s-ar fi produs în urmă cu mai mult de un an de zile.

„Lorena și Andrei Boncea au încercat mult timp să păstreze ideea de căsnicie și de familie de dragul fetei lor, Elena. La un moment dat, însă, au luat decizia de a se separa și ulterior, acum mai bine de un an de zile, poate chiar mai bine de un an, au divorțat în mare secret’, au dezvăluit pentru Capital câteva surse.

După aceste zvonuri neconfirmate de niciunul dintre cei doi soți, Loredana Groza a postat în mediul online o melodie pe care a lansat-o acum câțiva ani, ale cărei versuri redau o poveste de dragoste care s-a sfârșit. Din nou a lăsat loc de interpretări.

„Cad lacrimi pe hârtie

Valsul lor îmbie dorul ascuns în mine

Zac așa de-o vreme

Și fug iar de probleme

Nu reușesc să uit, să uit de tine

Și nu mai vreau zilele, nopțile să le pierd

Pe străzile goale să alerg

Vreau să mă-ntorc la tine

Viața mea întreagă se destramă dacă nu ești și tu

Cu brațele deschise

Mă-nvelești în vise

Hai, hai, hai, du-mă-n Rai Iubirea mea’, sunt versurile piesei pe care Loredana Groza a pus-o la Instastory, potrivit Wowbiz.

Loredana Groza și Andrei Boncea au ajuns în fața altarului în 1998 și au format o familie timp de 23 de ani. Ei au împreună o fată, Elena Boncea, care are acum vârsta de 23 de ani, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza