Presupusul „amant” care a fost urmărit de tânărul de 23 de ani, mort în accident, face dezvăluiri neașteptate! Ce relație ar fi avut, de fapt, cu fata: “A murit din prostia lui”

Presupusul „amant” care a fost urmărit de tânărul de 23 de ani, mort în accident, face dezvăluiri neașteptate! Ce relație ar fi avut, de fapt, cu fata: “A murit din prostia lui”

Mădălin Paul Păduran a murit după ce l-a urmărit pe presusupul amant la iubitei sale și a pierdut controlul volanului. Tânărul din urmă a făcut dezvăluiri incendiare.

Accidentul cumplit în care Mădălin Paul Păduran , un tânăr de 23 de ani a murit, a șocat întreaga țară. Băiatul îl urmărea pe amantul iubitei sale, iar din cauza vitezei, s-a izbit de un copac. Astăzi au fost făcute mai multe dezvăluiri neașteptate, iar presupusul amant are o altă variantă a poveștii dintre ei.

Moartea lui Mădălin Paul Păduran, băiatul mort la doar 23 de ani într-un accident rutier la Deveselu a șocat întreaga țară. Au apărut mai multe controverse, iar apropiații și persoanele din mediul online o consideră vinovată pe Narcisa, iubita tânărului, care ar fi provocat totul. Presupusul amant sare în apărarea fetei și mărturisește cum au stat lucrurile, de fapt.

„Narcisa îi spunea lui să o lase în pace, am sute de mesaje. Nu eram amantul, în niciun caz, să fie clar. Mădălin știa de mine de șase luni de zile, știa că eu am o relație cu ea și el nu a vrut să se împace cu ideea asta. Era un om, nu vă doresc vreodată să întâlniți o fată sau un băiat de genul acesta, să nu-l cunoști, de fapt, până intri într-o relație cu el. Nu am stat niciodată față în față cu el. El, când a venit după mine, Narcisa nu era cu mine, ea era la o prietenă. Nu am fost cu mașina personală, am fost amenințat de mai multe ori și am zis să nu ma duc cu mașina personală. El a venit după mașină, el nu știa ca eu sunt, nu m-a văzut la față, probabil a bănuit ceva. Asta i-a fost scris lui, că unde m-a găsit el pe mine mă găseați numai dacă vă trimiteam locația”, a povestit presupusul amant, potrivit spynews.ro.

Comenteaza