Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală! Nu a putut refuza această sumă: „Îmi era rușine să mai merg pe stradă în Onești”

Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală! Nu a putut refuza această sumă: „Îmi era rușine să mai merg pe stradă în Onești”
| Foto: ciao.ro

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate, dar și controversate artiste din România, datorită fotografiilor pe care le-a făcut în tinerețe.

În luna noiembrie a anului 2000, Loredana Groza a apărut pe coperta Playboy, atunci revista aniversa un an pe piața din România. Pentru a renunțat la haine și a poza pentru celebra revistă pentru bărbați, vedeta a primit 13.000 de euro. Și atunci Loredana Groza era una dintre cele mai iubite vedete din România. Ea a fost convinsă să pozeze.

Revista cu Loredana Groza pe copertă s-a vândut în 143.500 de exemplare. Ședința foto a avut loc în curtea unei biserici din Grecia. Negocierile pentru apariția vedetei în Playboy au durat 6 luni, iar ea abia născuse în urmă cu aproximativ 22 de ani.

Invitată la podcastul „Fain&Simplu”, Loredana Groza a mărturisit că decizia sa de a apărea în Playboy a fost un fel de manifest pentru femei.

„Da, a fost greu. Doar că ceea ce m-a convins a fost faptul că tocmai ce născusem, atunci s-a întâmplat să accept. Începusem să observ în societatea din România că dacă ai născut, dacă ai trecut de 30 de ani, gata, ești bătrână. Am spus: «Uite, e un mod de a spune o opinie despre asta și de a le ajuta pe alte femei care sunt ca mine să nu se lase copleșite de această idee». A fost o chestie artistică, nu a fost nimic vulgar, în Santorini. 250.000 de copii vândute. Pentru o revistă în România este o cifră mare”, a dezvăluit artista, potrivit ciao.ro.

Comenteaza