Loredana Groza și soțul ei divorțează după 22 de ani?! Cauza ar fi pozele deochiate pe care le postează vedeta

Loredana Groza și soțul ei divorțează după 22 de ani?! Cauza ar fi pozele deochiate pe care le postează vedeta
| Foto: ziareonline.ro

Andrei Boncea, soțul Loredanei Groza, a făcut dezvăluiri despre fotografiile în care soția sa apare mai mult goală.

Loredana Groza și Andrei Boncea s-au căsătorit în anul 1998. Ea era deja o cântăreață celebră, iar el un producător de film cu mare potențial. La scurt timp de la oficializarea relației, a apărut și fiica lor, Elena Boncea, care nu iubește lumina reflectoarelor la fel ca mama ei și preferă să urmeze cariera tatălui.

Despre Loredana Groza și Andrei Boncea s-a spus de multe ori că ar fi în pragul divorțului. Pe surse, chiar au apărut zvonuri că cei doi ar avea de mult timp vieți separate și că fiecare trăiește așa cum dorește.

Artista a dorit de fiecare dată să transmită că are o căsnicie foarte fericită și că nu are de gând să se despartă de cel care i-a fost alături 22 de ani.

“Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, spunea Loredana într-un interviu pentru Revista Viva în urmă cu ceva timp.

Artista a mai dezvăluit că nu are operații estetice, ceea ce a transformat-o în ținta glumelor internauților. Artista în vârstă de 51 de ani pare că în ultima perioadă traversează o criză a vârstei. Mai mult ca niciodată, aceasta a început să posteze pe rețelele de socializare fotografii cu ea în ipostaze nu tocmai decente.

Ce spune soțul său, Andrei Boncea despre fotografiile în care apare mai mult goală

În majoritatea pozelor, Loredana apare îmbrăcată foarte sumar, lâsând la vedere părțile intime ale corpului. Într-adevăr aceasta arată foarte bine, însă surprinde prin dezinvoltura ei.

Întrebată ce părere are soțul ei despre acest tip de expunere, artista a replicat că acesta nu are niciun fel de problemă și că ambii sunt implicați în showbiz, așa că fiecare înțelege ce prespune acest lucru.

Loredana a fost în prim plan recent și datorită piesei sale, Fericire, care a ajuns pe locul 1 în trending Youtube. Colaborarea cu cei mai în vogă zece cântăreți de manele i-a adus un succes nesperat. Aceasta are în prezent mai multe contracte cu Antena 1, ca jurată X-Factor și Next Star, show-ul cu copii, prezentat de Dan Negru, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza