Liviu Dragnea și-a găsit iar jumătatea! Politicianul are o relație cu o tânără de 25 de ani. Prima reacție: : ”Viața personală...”

Liviu Dragnea și-a găsit iar jumătatea! Politicianul are o relație cu o tânără de 25 de ani. Prima reacție: : ”Viața personală...”

În viața faimosului politician Liviu Dragnea a intrat o altă domnișoară,  de 25 de ani care l-ar fi făcut pe Liviu să uite de Irina Tănase.

Irina Tănased și Liviu Dragnea au fost împreună timp de aproximativ opt ani. Irina Tănase l-a așteptat cu sufletul la gură pe politician în fața închisorii, atunci când a fost eliberat. La scurt timp după eliberare, povestea lor de dragoste a luat sfârșit.

Pe atunci s-a spus că Liviu Dragnea ar fi fost trădat de Irina Tănase, motiv pentru care a decis să pună punct relației lor, însă tânăra nu a făcut niciun fel de declarație cu privire la acest subiect.

Oana Leonte a făcut și primele declarații cu privire la presupusa relație de dragoste dintre ea și Liviu Dragnea. Conform fanatik.ro, tânăra în vârstă de 25 de ani nu a fost încântată de ideea de a confirma sau infirma relația cu politicianul.

”Ar trebui să răspund la această întrebare? Consider că viața personală trebuie să rămână personală. Nu doresc să discut despre asta. Chiar dacă sunt implicată în politică, viața personală mă privește”, a spus Oana Leonte, potrivit aceleiași surse.

Așadar, Oana Diana Leonte nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informația potrivit căreia ar fi noua iubită a lui Liviu Dragnea.

În plus, Oana Leonte este lider al organizației de tineret a partidului lui Liviu Dragnea.

Comenteaza