Despărțire bombă în showbiz. Prezentatoare TV care a divorțat în secret de soț ca să aibă o relație cu amantul

Despărțire bombă în showbiz. Prezentatoare TV care a divorțat în secret de soț ca să aibă o relație cu amantul

O celebră prezentatoare TV din România a divorțat de soțul ei pentru a putea avea o relație cu amantul.

Povestea este una foarte interesantă și spumoasă și haideți să începem cu începutul. Se ia o vedetă foarte frumoasă de la noi, prezentatoare TV, una dintre cele mai apreciate și iubite prezentatoare TV din România, ea fiind căsătorită cu un tânăr afacerist. Împreună, în urma poveștii lor de iubire pasională și frumoasă pe care o aveau unul cu celălalt, aveau și un copil.

Se spune că în viață după ce femeia devine mămică, ea trece prin tot felul de modificări din punct de vedere hormonal, al relațiilor, iar așa se pare că s-a întâmplat și cu prezentatoarea noastră. La un moment dat, prezentatoarea despre care vorbim, a început să discute cu un afacerist, un afacerist de succes în domeniul financiar, imobiliar, ce deține multe hoteluri. Acest bărbat i-a arătat prezentatoarei TV cum e viața și altfel decât ea era obișnuită, nu doar cea de mămică și soție, însă până aici nu pare o poveste pe care să nu o mai fi întâlnit.

Interesant este însă că prezentatoarea a început să se vadă cu bărbatul din ce în ce mai des, iar cei doi se întâlneau pe ascuns, căci acasă o aștepta soțul, dar și copilul pe care îl aveau împreună. La un moment dat soțul și-a dat seama că ceva nu e în regulă, iar atunci a început să investigheze. A devenit mai atent și a observat că în iCloud-ul pe care îl împărțea cu soția poată să vadă și mesajele pe care femeia și le dădea cu amantul.

Ei bine, lucrurile au ajuns ulterior la cum prevedeți și voi, la sfârșit! Căsnicia s-a terminat, prezentatoarea TV a divorțat de soțul afacerist, iar ea a rămas cu amantul, dar și cu copilul pe care îl avea cu fostul. Până aici toate bune și frumoase, dar se pare că soțul înșelat nu ar fi tocmai de acord de cum a ieșit situația. Mai nou, se pare că el își dorește să lupte în instanță pentru copil, potrivit spynews.ro.

Comenteaza