Livia a ajuns la spital după divorțul de Cătălin Bordea! Ce s-a întâmplat cu femeia 

Livia a ajuns la spital după divorțul de Cătălin Bordea! Ce s-a întâmplat cu femeia 

Timp de mai bine de zece ani, Cătălin Bordea și Livia au format un cuplu, însă în urmă cu câteva săptămâni, cei doi au decis să se despartă.

Cătălin Bordea și Livia au format un cuplu timp de mai bine de zece ani. Cei doi s-au căsătorit civil după doi ani de relație, iar în 2019 au făcut ceremonia religioasă. Ei păreau să formeze unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Totuși, spre marea surprindere a tuturor, în urmă cu trei săptămâni, Cătălin și Livia au decis să pună punct mariajului lor.

După divorțul de Cătălin Bordea, Livia a ieșit pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, preferând să evite pe cât posibil eventualele întrebări legate de mariajul cu comediantul. În plus, ea nu ai mai avut niciun fel de activitate pe rețelele de socializare, chiar închizându-și toate conturile.

Totuși, în urmă cu câteva zile, Livia a devenit din nou activă în mediul online, începând să posteze evenimente din viața sa zilnică. În cursul zilei de duminică, 6 august, ea a avut o postare  care i-a îngrijorat pe urmăritorii săi.

Mai exact, Livia a postat pe Instagram o fotografie în care apărea pe un pat de spital, având o branulă de perfuzie în braț. Ea a lăsat și un scurt comentariu în dreptul fotografiei: „Să aveți o zi!”. Livia nu a oferit însă mai multe detalii, cert fiind totuși faptul că se confruntă cu anumite probleme medicale, potrivit cancan.ro.

Comenteaza