Afecțiunea gravă de care suferă Alexandra Ungureanu. Medicii i-au pus un diagnostic crunt

Afecțiunea gravă de care suferă Alexandra Ungureanu. Medicii i-au pus un diagnostic crunt
| Foto: cancan

Celebra artistă Alexandra Ungureanu se confruntă cu o serie de probleme de sănătate destul de grave.

Dacă în carieră totul i-a mers ca pe roate, în dragoste a mai întâlnit câteva obstacole. Lucrurile nu s-au așezat la fel de bine și-n relațiile ei, iar vedeta a avut de întâmpinat câteva greutăți de-a lungul timpului. De altfel, mulți fani de-ai ei s-au întrebat de ce nu a devenit mamă până la 42 de ani. Ei bine, câștigătoarea de la „Bravo, ai stil!” a clarificat lucrurile!

Alexandra Ungureanu a muncit multă vreme pentru visul ei și iată că a reușit să aibă o carieră înfloritoare. Artista a fost mereu discretă atunci când a venit vorba despre viața personală și a preferat să nu dea foarte multe detalii despre relațiile ei. Tocmai din acest motiv, de multe ori nu s-a știut când aceasta a fost într-un cuplu.

Are 42 de ani, însă nu a făcut până acum pasul cel mare. A preferat să ia lucrurile pe rând și să se axeze pe carieră. Vedeta a recunoscut, în nenumărate rânduri, că și-ar fi dorit să devină mamă, însă lucrurile nu au decurs în favoarea ei.

Recent, aceasta și-a deschis sufletul și a vorbit pe șleau despre problema de sănătate cu care a fost diagnosticată și din cauza căreia nu a putut avea copii. Acum, cântăreața a dezvăluit că nu este pregătită pentru o fertilizare in vitro ori alte variante care să o ajute să rămână însărcinată.

”A existat un punct până la care nu mi-am pus problema sau nu a fost ceva la care să aspir (să aibă copii, n. red.), până la un punct când mi-am dorit. Din păcate este foarte greu. Nu sunt pregătită pentru o fertilizare in vitro sau alte variante.

Am cunoscut femei, inclusiv o prietena de-ale mele, care au trecut prin astfel de experiențe. Au fost destul de traumatizante și, din păcate, s-au lăsat cu alte probleme de sănătate. Sunt femei care s-au operat și au reușit să rămână însărcinate pe cale naturală.

Există și un tratament medicamentos, despre care nu sunt în măsură ă vorbesc. E un diagnostic pus în urmă cu 5 sau 6 ani, dar care a fost observant cu câțiva ani înainte”, a dezvăluit cântăreața, potrivit cancan.ro

Comenteaza