Medicii au făcut tristul anunț! Ce se întâmplă cu Florin Piersic

Medicii au făcut tristul anunț! Ce se întâmplă cu Florin Piersic

De ceva timp, Florin Piersic se confruntă cu unele probleme grave de sănătate, motiv pentru care se află internat la spital.

În data de 29 aprilie, în timpul unui spectacol, Florin Piersic s-a simțit rău și a ajuns la Spitalul Militar din Cluj-Napoca. Acolo, medicii au constatat că suferă de o infecție la genunchi și au decis să îl opereze de urgență.

Din păcate, infecția s-a extins la inimă, afectându-i starea de sănătate. Astfel, Florin Piersic a fost transferat la Institutul Inimii, unde a rămas sub tratament pentru o perioadă. În prezent, marele actor este internat la Spitalul Foișor din Capitală și este ținut sub supravegherea medicilor.

Duminică seara, 12 mai, medicul Adrian Marinescu, directorul Institutului „Matei Balș” din Capitală a oferit câteva informații de ultim moment despre Florin Piersic. Acesta a păstrat legătura cu celebrul actor și vorbit despre starea acestuia de sănătate. Mai mult, medicul urmează să îl viziteze chiar astăzi, 13 mai, pe Florin Piersic.

Potrivit spuselor cadrului medical, evoluția actorului este una bună, fiind stabil. Însă, chiar dacă veștile sunt îmbucurătoare, medicii sunt rezervați și spun că Florin Piersic este în continuare un pacient fragil, iar pericolul nu a dispărut.

„Suntem încrezători într-o evoluție bună. Este stabil, însă este în continuare un pacient fragil, care are afecțiuni cronice, inclusiv cele cardiace. Chiar am discutat la telefon zilele trecute”, a declarat Adrian Marinescu, la Antena 3 CNN.

De asemenea, medicul a mai confirmat că actorul are un tonus bun și va veni în curând cu un mesaj pentru fanii săi. Deși medicii sunt încrezători și spun că lucrurile vor evolua într-o direcție favorabilă, au subliniat că este totuși necesară o anumită prudență, având în vedere vârsta înaintată și afecțiunile cu care Florin Piersic se confruntă, potrivit cancan.ro.

Comenteaza