Gabriela Cristea se confruntă cu probleme de sănătate. Află de ce a ajuns pe mâna medicilor: „Am ajuns la spital!”

Gabriela Cristea se confruntă cu probleme de sănătate. Află de ce a ajuns pe mâna medicilor: „Am ajuns la spital!”
| Foto: click

Un nou sezon al emisiunilor “Mireasa” și “Capriciile iubirii”, a început de luni, însă, Gabriela Cristea a lipsit din cauza problemelor de sănătate.

„Dragilor, știu că mă așteptați în direct la emisiune, însă din păcate lucrurile nu stau așa cum ni le propunem noi. Din păcate am niște probleme de sănătate care de astăzi dimineață mă țin prin spital. Sunt convinsă că ne vom revedea curând.

O să trebuiască, din păcate, să stau în concediu medical și sper să mă scuzați cu privire la treaba asta pentru că vor mai fi emisiuni și cu siguranță o să ne întâlnim cu bucurie și cu speranță. Este adevărat că era începutul sezonului, un sezon care se anunță unul extraordinar dar ce să facem...sănătatea este mai bună decât orice pe lumea asta și trebuie să ne preocupăm de sănătatea noastră dacă vrem să ne fie bine”, le-a spus Gabriela Cristea internauților, potrivit click.ro.

Prezentatoarea TV a dorit să își asigure fanii că are toată încrederea în cadrele medicale care au grijă de ea să se facă bine:

„Nu trebuie să vă faceți probleme pentru mine pentru că sunt pe mâini bune, sunt la o clinică privată, așa cum fac mereu, vin doar aici. Doamnele asistente dar și medicii au fost destul de drăguți cu mine și m-au ajutat să trec mai ușor peste situația asta care nu a fost una foarte ușoară”.

Comenteaza