Leo de la Strehaia a divorțat de Anca Criminala! Cu ce pagube mariale a rămas Leo după relația tumultoasă

Leo de la Strehaia a divorțat de Anca Criminala! Cu ce pagube mariale a rămas Leo după relația tumultoasă
| Foto: wowbiz.ro

Procesul de divorț între Leo de la Strehaia și Dana Criminala s-a lăsat cu surprize și pagube mari.

Final neașteptat în divorțul dintre Leo de la Strehaia și Dana Criminala. Programat la sfârșitul săptămânii trecute, procesul de divorț n-a mai avut loc pentru că nici una dintre părți nu s-a prezentat la înfățișare.

Cei doi nu și-au trimis nici măcar avocații pentru a cere o amânare, așa că magistrații au luat decizia de a suspenda procesul. Dana Criminala, cea care a introdus acțiunea, se poate însă răzgândi, pentru că judecătorii i-au acordat acesteia drept de recurs pe toată durata suspendării.

Deși lucrurile păreau ireconciliabile între cei doi, în urmă cu câteva săptămâni Leo și Dana au fost văzuți din nou împreună, chefuind și aruncând cu bani în maneliști, exact ca-n vremurile bune.

A fost, se pare, petrecerea de împăcare între soții care nu-și mai vorbiseră de aproape un an. La chef a fost prezentă și Renata, fiica Danei Criminala și fosta iubită a lui Leo de la Strehaia.

Divorțul dintre ”prințul” Leo și ”criminala” Dana se anunța unul cu scântei, în condițiile în care femeia era cea care depusese actele la judecătorie. Bruneta se afla deja într-o altă relație, după spusele lui Leo și părea nerăbdătoare să iasă din mariajul cu Leo. Numai că Leo i-a cerut acesteia jumătate din casa de lângă Pitești, pe care acesta i-ar fi făcut-o cadou.

Dana l-a anunțat însă pe Leo că nu-i va da nimic, pentru că imobilul este trecut deja pe numele fiicei sale, deci nu poate fi considerat bun din timpul căsătoriei.

Recent, Leo a anunțat că vrea să se împace și cu Anca, femeia cu care are un băiat, însă aceasta nici n-a vrut să mai audă de el.

”Anca mea nu vrea să ne împăcăm, chiar dacă îi făceam și emisiune, îi luam mașină, îi dădeam tot ce dorea. M-am sfătuit și cu mama, cu Patroana și cu sora mea și am decis însă să merg mai departe și să fac un casting pentru o femeie care să fie nevasta mea. Așa că, pe canalul meu oficial de Youtube, asta voi face acum, voi face casting, voi aduce doritoarele să stea cu mine și cu familia mea câteva săptămâni și să vedem dacă se califică”, a anunțat Leo de la Strehaia, care în acest an a mai avut o relație și cu jurnalista Ioana Popescu, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza