Kim Kardashian şi Kanye West divorţează după 6 ani de căsnicie şi 4 copii. Care este averea celor doi

Kim Kardashian şi Kanye West divorţează după 6 ani de căsnicie şi 4 copii. Care este averea celor doi
| Foto: observatornews.ro

Kim Kardashian și Kanye West au zguduit presa după ce afirmațiile potrivit cărora căsătoria lor de șase ani s-a încheiat au fost făcute publice, surse spunând că „divorțul este iminent” pentru cuplul crezut până acum extrem de solid.

Mai multe surse au susținut că Kim se pregătește să solicite divorțul de soțul ei, rapperul Kanye West, în timp ce acesta ar fi spus că este sătul de tot clanul Kardashian.

Zvonurile despre despărțire au apărut după un an plin de suişuri ş icoborâşuri, cei doi fiind văzuţi în nenumărate rânduri certându-se, Kanye menţionând de nenumărate ori pe Twitter că îşi doreşte un divorţ, în momentele în care acesta a fost considerat în mijlocul unei crize episodice de bipolaritate, potrivit Daily Mail, citat de observatornews.ro.

Kanye a făcut, de asemenea, o cursă nereușită pentru Casa Albă în 2020 și, în timpul primei sale campanii prezidențiale, le-a dezvăluit participanților că Kim a luat în considerare avortarea fiicei North.

O sursă a declarat pentru PageSix că cei doi „au terminat” și se află în prezent în discuții despre împărțirea averii după ce au dus vieți separate în ultimul an, Kanye petrecându-și cea mai mare parte a timpului la ferma sa de 14 milioane de dolari din Wyoming.

S-a susținut că Kim a angajat-o pe avocata Laura Wasser, partener de conducere al firmei de avocatură familială Cooperman & Mandles, și fondatorul și CEO al serviciului de divorț online, It's Over Easy.

În Insider a continuat: „Îl păstrează discret, dar au terminat. Kim a angajat-o pe Laura Wasser și sunt în discuții de soluționare a divorţului”. În timp ce Kim a încercat anterior să-și protejeze și să-și ajute soțul în timpul luptelor sale de sănătate mintală, „ea s-a maturizat mult” și acum „s-a săturat.” Este serioasă în privința examenului de barou, în ideea de a deveni avocat, este serioasă în ceea ce privește campania de reformă a închisorilor. Între timp, Kanye vorbește despre candidatura la președinție și spune alte nebunii, și ea s-a săturat de asta”, a mai spus sursa apropiată familiei.

O altă sursă a declarat presei însă că Kanye este la fel de sătul şi dorete să renunţe la căsnicie la fel de mult ca Kim.

"Știe că s-a terminat. Ea s-a săturat și i-a spus că vrea un spațiu pentru a-și da seama de viitorul ei", a declarat o altă sursă pentru People, adăugând că West, în vârstă de 43 de ani, se pregătește să depună un dosar pentru divorţ, dar nu știe când va avea loc.

"Este în regulă. Este trist, dar în regulă. Știe că inevitabilul se va întâmpla și știe că va veni în curând", a mai adaugat sursa.

În ceea ce privește momentul în care Kardashian - care lucrează cu avocata de vârf în divorț, Laura Wasser - va depune dosarul pentru divorţ, o altă sursă spune că „se va întâmpla în cele din urmă, dar ea încă se îndoiește de decizie”.

De asemenea, felul în care cei doi s-au comportat în ultima vreme a fost mai mult decât bizar. Kanye a zburat spre Tahiti doar o zi pentru a sărbători alături de Kim ziua ei de naştere, în octombrie.

„A venit târziu și a plecat devreme, nu a mai apărut în niciuna dintre fotografiile lor de pe Instagram. Tot ce a făcut a fost să aducă holograma tatălui ei Robert Kardashian, apoi a ieșit de acolo cât de repede a putut”, a adăugat un apropiat al cuplului.

În plus, Kim nu a fost văzută purtând inelul de logodnă de 1,3 milioane de dolari în ultimele săptămâni.

În cele din urmă, Us Weekly a raportat că relația lor a ajuns la punctul de neîntoarcere și că nu au mai fost pe aceeași pagină de ceva timp.

O sursă pentru publicație a spus: „Amândoi trăiesc vieți separate de mai multe luni. Kim și Kanye nu au mai fost pe aceeași pagină de ceva timp”

Săptămânalul a raportat, de asemenea, că lucrurile au ajuns la capăt luna trecută, deoarece cuplul a avut o explozie masivă: „Au avut o luptă mare la începutul lunii decembrie. Kanye a explodat de furie şi Kim a fost foarte supărată. Lucrurile dintre ei nu par să se fi vindecat de atunci."

Divorţul vine după un an deosebit de turbulent pentru cuplu și unul în care, un Kanye West din ce în ce mai eratic și-a lansat oferta, de altfel eșuată, pentru președinția SUA pe fondul a ceea ce se pretindea a fi un alt episod bipolar.

Ce au de împărțit cei doi 

Dacă cuplul decide să meargă înainte cu divorțul, va trebui să decidă cine primește conacul lor de 60 de milioane de dolari Hidden Hills, California, pe care l-au renovat împreună.

Comenteaza