Jador și Georgiana, din nou un cuplu? Cum a fost dat de gol artistul s-a împăcat cu fosta iubită

Jador și Georgiana, din nou un cuplu? Cum a fost dat de gol artistul s-a împăcat cu fosta iubită
| Foto: fanatik.ro

Jador și fosta lui iubită, Gerogiana, au decis să-și mai dea o șansă. Cei doi au fost surprinși împreună.

Fostul concurent de la Survivor România a fost surprins în compania fostei partenere de viață în urmă cu foarte puțin timp, când a dat curs unei întâlniri cu Roxana Nemeș și Cătălin Moroșanu, alături de care a luptat în competiția sportivă de la Kanal D.

Cântărețul de muzică de petrecere a încercat să se ascundă de ochii curioșilor, dar a fost văzut în compania fostei iubite duminică, 23 mai, pe Lacul Snagov. Potrivit wowbiz.ro, Jador și Georgiana Elisei s-au comportat ca un cuplu în adevăratul sens al cuvântului.

Jador și Georgiana Elisei, din nou împreună. Au mai dat o șansă relației
Jador s-a bucurat de timpul petrecut alături de tânăra care l-a cucerit în urmă cu ani buni. Artistul nu o poate da uitării pe frumoasa șatenă și a încercat de multe ori să-i reintre în grații, după eliminarea de la Survivor România fiind ușor dezamăgit.

Iată că acum manelistul și fosta sa parteneră de viață au revenit la gânduri mai bune. Fostul participant de la Puterea Dragostei a făcut în așa fel încât fosta s-a devină din nou actuala iubită, mărturisind recent că doar cu ea va ajunge la altar, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza