IRINA TĂNASE e distrusă! Dragnea a trecut peste. Vestea că ar fi cu o altă femeie a terminat-o

IRINA TĂNASE e distrusă! Dragnea a trecut peste. Vestea că ar fi cu o altă femeie a terminat-o

Liviu Dragnea ar fi trecut definitiv peste despărțirea de iubita sa, Irina, care l-ar fi înșelat cu un afacerist.

Anunțul a fost făcut chiar de apropiatul fostului lider al PSD, Codrin Ștefănescu care a vorbit despre activitățile acestuia după ce relația cu Irina Tănase s-a terminat.

Într-un interviu acordat recent, Codrin Ștefănescu a vorbit despre schimbările din viața prietenului său, Liviu Dragnea, odată cu despărțirea de Irina Tănase. De menționat este faptul că a trecut o lună deja de când cei doi parteneri au rupt legătura.

Astfel, Codrin Ștefănescu, mâna sa dreaptă, este de părere că fostul lider PSD se concentrează pe carieră și a dat uitării ceea ce s-a întâmplat. El a subliniat faptul că relația dintre el și Irina Tănase este un capitol închis, iar momentul a fost depășit de atunci de când a luat decizia de a o părăsi.

„Gata, totul a trecut! E un capitol închis. Liviu Dragnea a și depășit acel moment și cred că nu greșesc, fiindcă îl cunosc bine, când afirm că a trecut peste el poate chiar din clipa următoare de după decizia pe care a luat-o, aceea a despărțirii. E preocupat doar de problemele partidului”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru impact.ro.

Totodată, apropiatul lui Dragnea a mai precizat că fostul lider al PSD este rezervat în ceea ce privește iața sa personală. Mai exact, acesta nu vorbește cu nimeni din anturajul său despre viața privată, sau intimă și se concentrează doar pe partea politică.

Codrin Ștefănescu, despre revenirea lui Liviu Dragnea

În cadrul aceluiași interviu, Codrin Ștefănescu a depășit subiectul despărțirii dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea și a ținut să precizeze și faptul că din data de 10 februarie, partidul de care el și Liviu Dragnea s ocupă va merge la sediul organizațiilor județene, astfel încât până la finele lunii martie să existe deja organizații județele în toate zonele țării.

„Suntem deciși să oferim acestui partid puterea de muncă și întreaga noastră experiență. Ca atare, pot să vă anunț că din 10 februarie, cel mai probabil, vom merge în tandem la sediul organizațiilor noastre județene. Până la 25 martie ne-am propus să avem organizații județene în toate zonele țării. În 19 județe ale țării și în trei sectoare ale Capitalei ele au fost deja constituite”, a completat politicianul pentru sursa citată anterior.

Amintim faptul că pe data de 8 decembrie, anul trecut, Liviu Dragnea a confirmat faptul că el și Irina Tănase s-au despărțit. În ceea ce privește motivul despărțirii, fostul lider al PSD ar fi bănuit-o pe iubita sa de infidelitate, în timp ce el se afla în spatele gratiilor.

Totodată, după ce anunțul despărțirii a fost oficial, Liviu Dragnea a precizat că nu va discuta amănunte din viața sa privată cu nimeni, potrivit ziareonline.ro.

 

Comenteaza