Încă un DIVORȚ LA SURVIVOR România! Cei doi s-au separat după mai mulți ani de relație: "El nu și-a dorit"

Încă un DIVORȚ LA SURVIVOR România! Cei doi s-au separat după mai mulți ani de relație: "El nu și-a dorit"
| Foto: cancan.ro

Andreea Antonescu și Traian Spak au anunțat divorțul acum doi ani. Acum, faimoasa de la Survivor România vine cu noi declarații.

După aproximativ doi ani de la anunțul că Andreea Antonescu și Traian Spak divorțează, iată că Faimoasa de la Survivor România 2021 vine cu noi declarații în acest caz.

Andreea Antonescu de la Survivor România 2021 spune că își dorește să divorțeze  în continuare de tatăl fetiței sale, Sienna, chiar dacă au trecut doi ani de la anunțul făcut în ceea ce privește separarea.

Se pare că lucrurile s-au mai îngreunat odată cu venirea pandemiei de COVID-19, însă gândurile Andreei Antonescu au rămas aceleași.

"Perioada prin care am trecut cu toții nu mi-a permis să finalizez tot procesul, dar asta nu înseamnă că mi-am schimbat decizia!", a declarat Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu este de părere că procesul de divorț funcționează atât de greu și din cauza faptului că Traian Spak nu își dorește, de fapt, această separare.

"M-am gândit că ar putea fi și aceasta o explicație, mai ales că nu și-a dorit acest divorț, dar, în ce mă privește, odată pornită pe drumul acesta, nu mă mai întorc!", a mărturisit Faimoasa.

Fosta concurentă de la Survivor România 2021 spune că au existat discuții în legătură cu împăcarea, însă de fiecare dată s-a ajuns la aceeași concluzie.

"Nu doar una singură, însă toate proiectele pe care le am mă țin în continuare în România. Cât despre el, este în continuare în Statele Unite și nu se gândește la întoarcerea în țară, lucru care este principalul inconvenient. Eu am viața în România, el în America", a declarat Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu spune că este ajutată financiar de către Traian Spak, însă nu s-a stabilit o sumă pe care acesta să o trimită lunar pentru Sienna, fetița celor doi, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza