Kamara, exclus de la Survior România din cauza lui Măruță. Află detalii despre scandalul momentului: „Știu că ești ofuscat”

Kamara, exclus de la Survior România din cauza lui Măruță. Află detalii despre scandalul momentului: „Știu că ești ofuscat”

Sezonul All Stars al emisiunii Survivor 2024 a debutat pe micile ecrane, însă, fără Kamara.

Într-o ediție anterioară a emisiunii lui Cătălin Măruță, Kamara a avut un schimb aprins de replici cu luptătorul Cristian Mitrea, fost concurent de la Survivor. Discuția a degenerat într-un conflict deschis, iar Kamara și-a exprimat nemulțumirea față de opinia subiectivă a lui Mitrea, aducându-i și cuvinte jignitoare. Această atitudine controversată pare să fi avut repercusiuni asupra prezenței sale în noul sezon al Survivor.

”Față de tine, eu am avut rezultate în mai multe domenii. Și știu că ești ofuscat. Am jucat fotbal, am avut rezultate. Cânt, am avut rezultate. Tu ai câteva rezultate. Câteva doar. Eu ca și carieră în muzică, o am de 19 ani. Cânt în aceeași trupă. Am luat atâtea premii cu Alb&Negru. Tu mai exiști?

Așa cum ți-am zis ieri, tu n-ai nicio treabă să vorbești despre acest lucru. Tu ești o tentativă de luptător. Nici despre sportul pe care îl practici nu ai cum să vorbești multe. Ai avut 6 victorii și două înfrângeri atât. Nu ți-e rușine? Ai 42 de ani, ești nebun? Ce realizări ai să vorbești tu cu mine?”, i-a spus Kamara lui Cristi Mitrea.

Despre absența sa din competiție, Kamara a declarat că nu a refuzat participarea și că ar fi dorit să fie prezent pe Insula din Republica Dominicană. Cu toate acestea, artistul susține că decizia de a nu fi selectat a fost luată de către producătorii emisiunii, iar el nu poate decât să privească și să se bucure de spectacol.

„Eu nu am refuzat. Mi-aș fi dorit să fiu acolo, dar nu am fost selecționat. Ce pot face în această situație? Nu-mi rămâne decât să mă uit și să mă bucur de show. Consider că întotdeauna producătorii știu mai bine ce fac, pe cine aleg. Dacă așa s-a vrut, eu nu am nimic de comentat. Îmi pare rău că nu sunt acolo. Regret că nu sunt printre participanți, pentru că simt că mai am multe de spus acolo. Îmi place foarte mult sistemul din acest an, cu eliminări”, a spus Kamara, potrivit click.ro.

Comenteaza