Unde a fost văzut Jador, după scandalul de la Survivor! Pro TV l-a dat afară

Unde a fost văzut Jador, după scandalul de la Survivor! Pro TV l-a dat afară
| Foto: cancan

Plecarea lui Jador (28 de ani) din cadrul emisiunii Survivor All Stars a fost o mare surpriză pentru toată lumea.

Pe parcursul competiției, Jador a fost de multe ori în centrul atenției, fie prin prisma certurilor cu colegii din emisiune, fie pentru că este un om expansiv. De această dată, artistul a mers mult prea departe.

Într-un moment de rătăcire, a decis să părăsească tabăra Faimoșilor, încălcând astfel regulamentul show-ului. Gestul l-a costat descalificarea din Survivor All Stars. Producătorii de la Pro TV au ales să îl trimită acasă.

Jador a revenit în România, așa că și-a reluat intens activitatea. Ajuns în țară, artistul a fost văzut la o clinică de înfrumusețare. Reprezentanții salonului au făcut o postare în care apare și cântărețul. Acesta pare că se pregătește pentru perioada aglomerată care urmează.

„Vreau să fiu frumos, de asta am și venit la estetician. Sunt și bronzat acum”, a spus Jador, într-o postare făcută pe pagina de Instagram a clinicii de înfrumusețare.

În imagini, artistul nu pare deloc afectat de scandalul din cadrul show-ului de pe Pro TV. Atunci când prezentatorul Daniel Pavel a anunțat descalificarea lui Jador din competiție, cântărețul a precizat că este de acord cu decizia luată. De asemenea, a explicat și ce l-a determinat să recurgă la gestul care i-a adus eliminarea de la Survivor All Stars, potrivit cancan.ro.

Comenteaza