Elena Ionescu a încălcat clauza de confidenţialitate la Survivor 2024! Ce se întâmplă cu concurenta

Elena Ionescu a încălcat clauza de confidenţialitate la Survivor 2024! Ce se întâmplă cu concurenta
| Foto: cancan

Elena Ionescu a fost eliminată de la Survivor All Stars, doar că episodul duelului său nu a fost difuzat încă

Andreea Tonciu și Elena Ionescu au fost surprinse împreună pe aeroportul din Frankfurt. Cu toate acestea, la ultimul duel, doar Andreea a fost eliminată. Am aflat de ce a plecat Elena Ionescu acasă!

Fosta câștigătoare de la Survivor a fost surprinsă în compania Andreei Tonciu pe aeroportul din Frankfurt. Imaginea cu cele două vedete a fost surprinsă de un fan Survivor, în aeroportul din Frankfurt. Același fan a povestit că Elena discuta la telefon cu un apropiat și povestea că a fost eliminata în urma unei probe cu bile, joc de eliminare.

În contractul semnat de Elena Ionescu la Survivor 2024 exista o clauză de confidențialitate, pe care vedeta a încălcat-o până să ajungă înapoi în România. Atunci când a fost surprinsă pe aeroportul din Frankfurt, fosta câștigătoare Survivor vorbea la telefon cu un apropiat. Un fan al emisiunii a auzit-o cum îi povestea că a fost eliminată în urma unui joc cu bile.

Există o clauză de confidențialitate în contractul fiecărui participant la Survivor, conform căreia nu pot dezvălui ce s-a întâmplat în Republica Dominicană până când nu este difuzat la televizor. Nu avem sume precise, dar putem menționa clauza similară existentă la American Express. Acolo, aceasta este de 100.000 de euro, iar diferența dintre momentul în care se filmează și momentul difuzării este de 6 luni. Prin urmare, este posibil ca clauza celor de la Pro TV să nu fie la fel de mare, potrivit cancan.ro.

Comenteaza