Jador nu se mai ascunde, după ce a fost descalificat de la Survivor România! Află ce informații secrete a spus despre Pro TV. Televiziunea îl poate „arde” la bani

Jador nu se mai ascunde, după ce a fost descalificat de la Survivor România! Află ce informații secrete a spus despre Pro TV. Televiziunea îl poate „arde” la bani

Se tot zvonește că Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars și se pare că lucrurile încep să iasă la iveală.

În ultima vreme s-a tot zvonit faptul că Jador a părăsit Survivor All Stars, însă nu mulți au dat crezare acestor vorbe. Deși a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți, faimosul ar fi fost descalificat din anumite motive. Sigur că, toți fanii competiției din Republica Dominicană așteaptă cu sufletul la gură să vadă pe micile ecrane dacă Jador este dat afară și din ce cauză.

Până atunci, pe internet apar tot felul de postări care par făcute de manelist. Pe lângă anumite mesaje care au circulat pe grupul lui de WhatsApp, acum a apărut și o postare controversată pe contul lui de Facebook. Solistul s-a dat de gol fără să vrea, cel mai probabil, și a publicat un mesaj legat de foștii amici din facultate. Doar că, a făcut acest lucru înainte ca imaginile cu posibila lui plecare din emisiunea de la Pro TV să fie date pe post.

„Colegii mei din facultate, de la master, cu care mă întâlnesc și nu salutați…Pot înțelege că vă e rușine, dar măcar nu mai scrieți după dacă eram eu. Nu înțeleg această nesiguranță, dacă sunt eu sau nu! Nu toți tiganii seamănă cu mine”, a scris Jador, pe contul lui de Facebook.

Pentru că Jador s-a dat de gol pe internet că nu mai este în competiție, Pro TV l-ar putea „pedepsi” pentru acest lucru. Nu este un secret faptul că Survivor All Stars are multe clauze de confidențialitate foarte dure.

Manelistul ar putea scoate bani frumoși din buzunar, pentru că producătorii show-ului din Dominicană îi taxează pe cei nedisciplinați cu sume colosale, conform surselor noastre: între 120.000 € și 140.000 €, dacă nu sunt respectate regulile contractului pe care fiecare concurent îl semnează înainte să plece în junglă.

Așa că, aceștia trebuie să se gândească de mai multe ori înainte de a face un pas greșit atunci când sunt la Survivor. O încălcare regulilor impuse de staff are urmări ce ușurează contul cu peste 100.000 €, potrivit cancan.ro.

Comenteaza