Ce s-a întâmplat cu Maria Lungu, după ce a ajuns acasă de la Survivor! Vedeta a avut parte de un șoc când s-a uitat în oglindă

Ce s-a întâmplat cu Maria Lungu, după ce a ajuns acasă de la Survivor! Vedeta a avut parte de un șoc când s-a uitat în oglindă
| Foto: cancan.ro

Maria Lungu a fost eliminată de la Survivor All Stars, după o lună și jumătate de la începutul competiției.

Maria Lungu s-a întors în România, după ce a luat parte o lună și jumătate în competiția Survivor All Stars, care se desfășoară în Republica Dominicană. Fosta concurentă de la Pro TV a fost eliminată într-una dintre edițiile trecute, după ce a pierdut duelul cu Alexandra Ciomag.

Acum, fosta participantă se află în țară și este activă pe rețelele de socializare. Le-a mărturisit prietenilor virtuali cu ce problemă se confruntă, după cele șase săptămâni petrecute în Republica Dominicană.

Fosta concurentă de la Pro TV a mărturisit că, pe lângă micile probleme pe care le are la ten, acum se reface după perioada petrecută în competiție.

„Eu m-am trezit astăzi cu o grămadă de chestii pe față, de fapt le aveam deja, probabil din cauza lipsei de vitamine și a soarelui. În fine, sper să îmi treacă cât de curând posibil. Voiam să vă zic altceva… că eu nu mai am chef de pretreceri. M-au sunat prietenii zilele trecut și mi-au zis «hai la club», hai în oraș și eu le-am zis că «nu că la ora 23.00 trebuie să dorm». Se întâmplă ceva cu mine”, a spus Maria Lungu, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza