Suma colosală încasată de Maria Lungu, după eliminarea de la Survivor! A câștigat o avere

Suma colosală încasată de Maria Lungu, după eliminarea de la Survivor! A câștigat o avere
| Foto: cancan

Maria Lungu a părăsit competiția Survivor All Stars care rulează la Pro TV, fiind parte din echipa faimoșilor.

Maria Lungu s-a aflat pe lista concurenților eliminați de la Survivor All Stars. Concurenta a făcut parte din echipa Faimoșilor în show-ul de la Pro TV. A rezistat în competiție timp de șase săptămâni.

A fost propusă către eliminare, alături de Alexandra Ciomag, de la echipa Războinicilor. Maria Lungu fusese mutată în tabăra Faimoșilor în urmă cu doar câteva ediții. Apoi, a ajuns să fie nominalizată către eliminare de către Ana Porgras. În duelul Maria – Alexandra, Lungu a fost cea care, în cele din urmă, a părăsit competiția care are loc în Republica Dominicană. La final, a transmis un mesaj.

„Probabil m-am relaxat un pic, având în vedere că am mai trecut printr-un duel eliminatoriu. Am zis că dacă e să pierd, așa trebuie să fie. Am planuri mari, mă duc să-mi văd familia, prietenii și ne revedem în finală”, a mărturisit Maria Lungu.

Șederea în competiție a Mariei Lungu a fost remunerată, potrivit contractului pe care l-a semnat înainte de a ajunge la Survivor All Stars. Fosta concurentă ar fi primit în jur de 4.000 de euro pe săptămână. În competiție, Maria Lungu a stat șase săptămâni. În acest sens, la un simplu calcul, concurenta care a schimbat tabăra la Survivor ar fi fost remunerată cu 24.000 de euro. Suma nu va fi totală în contul concurentei, pentru că se vor retrage taxele aferente, scrie cancan.ro.

 

Comenteaza