ÎMPĂCARE ISTORICĂ în showbiz-ul românesc! Nimeni nu s-ar fi așteptat

ÎMPĂCARE ISTORICĂ în showbiz-ul românesc! Nimeni nu s-ar fi așteptat
| Foto: kfetele.ro

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi ajuns la un comun acord, cei doi au dat-o la pace. 

Decizie fără precedent, la patru luni de la anunțul divorțului. Anamaria Prodan a dezvăluit că a făcut pace cu Laurențiu Reghecampf, după ce zilele trecute a cerut un ordin de restricție împotriva lui.

După o căsnicie de 15 ani, Laurențiu Reghecampf a anunțat la finalul anului 2021 că mariajul cu Anamaria Prodan a ajuns la final, iar acum se pregătește să devină tată din nou.

Impresara Anamaria Prodan a anunțat că nu mai dorește să existe certuri și chiar o să-l ajute pe Laurențiu Reghecampf, în cazul în care acesta are nevoie.

„Sunt atât de fericită și liniștită, încât am uitat de toată perioada aceea urâtă din viața mea.

Sunt fericită și împlinita, știam că Dumnezeu îmi va aduce lângă mine prieteni adevărați! Copiii sunt liniștiti! Am uitat totul, toți. Nu vrem să știm decât de drumul nostru frumos și lin, întotdeauna demn și drept. Așa mi-am crescut copiii toată viața și sunt mândră că așa s-au format că oameni”, a spus Anamaria Prodan în cadrul unui interviu.

În plus, vedeta a dezvăluit că, în cazul în care Laurențiu Reghecampf va avea probleme, atunci împreună cu copiii îi vor sări în ajutor. Anamaria Prodan a precizat că l-a iertat și se roagă să-i fie bine acestuia.

„Nu ne vom uită înapoi niciodată! Pe Reghecampf îl vom ajuta mereu, iar când o să fie foarte jos o să-i întindem toți mâna să-l ridicăm! Numai atunci își va da seama ce a făcut din viața, familia și demnitatea lui! L-am iertat toți și ne rugăm pentru el mereu să-i fie bine.”, a mai spus ea potrivit kfetele.ro.

 

Comenteaza