Împăcare de zile mari în Showbiz! S-a despărțit de iubit și s-a întors la fostul soț! Nimeni nu s-ar fi așteptat

Împăcare de zile mari în Showbiz! S-a despărțit de iubit și s-a întors la fostul soț! Nimeni nu s-ar fi așteptat
| Foto: ziareonline.ro

 Andrei Ștefănescu și Antonia s-au împăcat la un an de la divorț. Anunțul a fost făcut chiar de fostul ei iubit, Vincenzo Aiello.

Antonia și Andrei au divorțat la sfârșitul lui noiembrie 2020 și fiecare dintre ei și-a căutat dragostea în brațele altcuiva. Nu a mers, așa că au decis să mai dea o șansă familiei lor.

În noiembrie 2020, Antonia și Andrei Ștefănescu au pus punct căsniciei lor de 7 ani! Deși nu au confirmat oficial, se pare că la momentul actual sunt din nou un cuplu, iar cel care a dezvăluit că s-au împăcat este Vincenzo Aiello, bărbatul cu care Antonia s-a iubit după divorț.

După ce în primăvara anului trecut părea că Andrei Ștefănescu și-a refăcut viața și se iubea cu fosta iubită a lui F. Charm, soția lui își recăpătase și ea zâmbetul în brațele lui Vincenzo Aiello. Cei doi s-au cunoscut chiar pe platourile de filmare de la Chefi la cuțite’, iar până la asumarea idilei mai rămăsese doar un pas.

Vincenzo și pe atunci fosta jumătate a lui Andrei Ștefănescu au călătorit chiar și în Italia, locul de proveniență al nepotului lui Joshua Castellano, unde s-au afișat în premieră împreună. Dar iată că nu a fost să fie!

Întrebat ce a reprezentat relația cu Antonia, Vincenzo a răspuns:

„ A fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, a fost o experiență minunată, cu o persoană extraordinară! Nu comentez împăcarea cu Andrei, este alegerea lor, viața lor, sunt o familie, nu mă privește! Am investit foarte multă energie, foarte mult timp, am investit sentimentele mele, viața mea, creierul meu…’

În momentul de față, cei doi par să fi rămas într-o relație armonioasă de amiciție: Am spus că îi voi fi alături pentru orice, ca în prima zi, a fost alte decizii în care eu nu am nicio treabă, eu sunt acolo, nu am mai vorbit cu ea. Suntem cunoștințe, cred!’, a mai completat Vincenzo, potrivit cancan.ro.

De ce au divorțat Antonia și Andrei Ștefănescu

Din mesajul postat atunci de Andrei, pe contul său de socializare, se arată faptul că aceștia deja au divorțat la notar pe cale amiabilă, decizia de a se separa fiind luată în vara care tocmai a trecut, potrivit ziareonline.ro.

‘Dragii nostri, dupa cum bine stiti, mereu am fost discreti cu evenimentele din familia noastra, lucru pe care l-am facut si acum. Din respect pentru voi am hotarat ca este momentul sa va informam despre situatia noastra, pentru a nu exista neintelegeri.

Dupa 7 ani de relatie, o poveste frumoasa de dragoste si o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne desparti. In luna septembrie am finalizat divortul la notar pe cale amiabila si am cazut de acord asupra tuturor deciziilor care il privesc pe Ayan si nu numai.

Antonia si Ayan locuiesc in continuare in casa noastra, ii vizitez aproape zilnic si ne petrecem timpul impreuna. Puiul este bine si fericit si ne asiguram zi de zi ca aceasta schimbare sa nu il afecteze. Am ales sa facem aceasta tranzitie departe de ochii si parerile celor din jurul nostru, pentru binele si linistea atat a noastra, cat si a lui Ayan.

Stim ca aceasta decizie va uimi pe toata lumea care ne indrageste si care ne-a fost alaturi de-a lungul anilor, insa amandoi suntem bine si ne intelegem foarte frumos in ciuda despartirii noastre, lucrurile merg inainte la fel ca pana acum.

Chiar daca nu vom mai parcurge viitorul mana de mana, o vom face umar langa umar pentru binele si fericirea lui Ayan. Tocmai de aceea sa nu va mire ca vom petrece mult timp impreuna si ca vom avea diferite activitati impreuna cu Ayan, familiile noastre si prietenii nostri.

In vietile noastre se asterne linistea, de aceea va rugam sa respectati discretia cu care am parcurs lunile acestea.
Tot ce am avut de declarat atat eu cat si Antonia se afla in aceste randuri. Va multumim!’

Comenteaza