IMAGINI INCENDIARE! Loredana Groza, surprinsă cu un alt bărbat după ce s-a spus că a divorțat

IMAGINI INCENDIARE! Loredana Groza, surprinsă cu un alt bărbat după ce s-a spus că a divorțat

Loredana Groza a fost surprinsă alături de soțul ei după ce s-a zvonit că ar fi divorțat.  

Chiar și așa, cântăreața nu a renunțat la gesturile senzuale care atrăgea privirile tuturor oamenilor din jurul său.

După ce o perioadă lungă de timp s-a zvonit că Loredana Groza ar fi divorțat, artista a apărut la braț alături de soțul ei, Andrei Boncea, într-o locație luxoasă din Capitală.

Loredana Groza a fost surprinsă alături de soțul ei, Andrei Boncea, într-o locație luxoasă din Capitală, vineri seară. Artista a a avut o apariție de excepție și a întors multe capete cu frumusețea ei.

Cântăreața a recurs la mai multe gesturi indecente în acea seară și chiar dacă soțul său se afla lângă ea, aceasta nu a renunțat la mișcările senzuale care atrăgea privirile tuturor oamenilor prezenți în încăpere. Ba chiar, alături de ea s-a aflat și Cătălin Botezatu, iar pentru mai multe momente, cei doi au fost în centrul atenției.

Andrei Bontea și Loredana Groza s-au simțit foarte împreună, iar soțul artistei părea foarte încântat de micul moment pe care l-a avut aceasta. Se pare că cei doi se află în relații foarte bune, iar divorțul lor ar fi fost doar un zvon.

Loredana Groza a explicat că între ea și Nick Casciaro, fostul câștigător de la X Factor, nu există niciun fel de apropiere romantică, iar gesturile tandre au existat doar pe scena concursului.

Artista a spus că nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială și că lumea vrea povești de dragoste, iar în momentul în care ești pe scenă, ești un personaj.

,,Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. Lumea vrea povești de dragoste, iar când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin", a declarat Loredana Groza, potrivit spynews.ro.


 

 

Comenteaza