Imagini cutremurătoare de la mormântul Mădălinei Manole! ÎNFIORĂTOR, ce se întâmplă la cimir de 11 ani

Imagini cutremurătoare de la mormântul Mădălinei Manole! ÎNFIORĂTOR, ce se întâmplă la cimir de 11 ani
| Foto: fanatik.ro

Mădălina Manole a murit acum 11 ani. Fratele ei a mers la mormântul artistei pentru a depune un buchet de flori.

Mădălina Manole, la 11 ani de la controversata ei sinucidere cu Furadan, pare să fi fost uitată de mai toți cei care, de-a lungul carierei sale, au admirat-o și au iubit-o, spre dezamăgirea fratelui artistei, Marian.

”Mă duc la mormânt. Dar am rămas puțini. Mă duc doar eu și copilul meu, părinții noștri nu mai sunt, suntem doar noi, suntem singuri. Nu, nu vom duce o coroană de flori, vom duce un buchet de flori. Ea iubea florile, toate florile, primea munți de flori când trăia”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Marian Manole, fratele Mădălinei Manole.

Mai mult, a mărturisit el pentru FANATIK, situația în care a ajuns e una cât se poate de ciudată având în vedere succesul pe care Mădălina Manole l-a avut de-a lungul vieții.

”Noi, familia noastră, am făcut, ani la rândul, așa cum cere obiceiul, parastase, pomeni. În acest an vom face doar o comemorare. Și văd că suntem doar noi, nu e nimeni la cimitir, azi, într-o zi ca asta”, a mai spus Marian Manole.

Situat în cimitirul Bolovani din Ploiești, mormântul în care își doarme somnul de veci Mădălina Manole este, la 11 ani de la controversata sinucidere a artistei, îngrijit, chiar dacă, în ciuda așteptărilor fratelui ei, pare oarecum uitat.

Câteva buchete de flori, crizanteme și crini, sunt puse în vazele de la mormânt, coroanele lipsind cu desăvârșire, iar singurul lucru care se remarcă este poezia de pe piatra funerară.

Ce scrie pe mormântul Mădălinei Manole?
”Când va răsări soarele

Vom ști că Tu vrei să ne umpli de lumină

Sufletele întunecate de plecarea ta.

Când ne va stropi ploaia

Vom ști că Tu vrei să ne răcorești

Obrajii încinși de lacrimile fierbinți de dor.

Când ne va albi ninsoarea

Vom ști că Tu vrei să ne faci frumoase

Sărbătorile de Iarnă.

Iar când ne vei chema

Vom ști că rostul nostru pe pământ s-a sfârșit

Spre a ne petrece veșnicia

Acolo unde ne este locul

Lângă tine, sufletul nostru curat”, este poezia care păzește piatra funerară de la mormântul Mădălinei Manole și care este semnată ”Pui Mic și Puiucu”, adică de fiul artistei și de soțul acesteia, Petru Mircea.

Marian Manole și Petru Mircea, cele mai apropiate persoane de Mădălina Manole, nu se pot înțelege nici acum, la 11 ani de la moartea regretatei artiste.

Iar motivul, ne-a explicat Marian Manole, ține de comportamentul pe care Petru Mircea îl are față de familia fostei sale soții și interdicția acestuia cu privire la vizitarea copilului pe care îl are cu Mădălina Manole.

”El mi-a spus că nu o să îmi arate copilul cât voi trăi, să nu mai trec prin fața casei vreodată după câte mizerii i-aș fi făcut! Dar ce i-am făcut? Că postez, da, e adevărat, postez, îl toc, îl toc, îl toc”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Marian, fratele Mădălinei Manole.

Comenteaza