Imagini ULUITOARE de la mormântul lui Sebastian, tânărul ucis de Vlad Pascu

Imagini ULUITOARE de la mormântul lui Sebastian, tânărul ucis de Vlad Pascu

Unul dintre tinerii decedați în urma accidentului provocat de Vlad Pascu se numea Sebastian. La mormântul acestuia au fost surprinse imagini dureroase.

În urmă cu ceva timp, un tânăr de 19 ani sub influența substanțelor interzise a dat cu mașina peste doi tineri nevinovați, un băiat și o fată, veniți la 2 Mai să se distreze. 

De atunci, România se revoltă și așteaptă ca acest caz să fie rezolvat, iar criminalul să își primească pedeapsa meritată.

România e în șoc și lacrimi de când Vlad Pascu, un șofer drogat de doar 19 ani, a dat peste doi tineri, în stațiunea 2 Mai. Acesta se află după gratii și tocmai a fost dus la audieri, împreună cu părinții lui.

Unul dintre tinerii decedați se numea Sebastian, un adolescent, venit în vacanță cu prietenii, fără să știe că urma să fie lovit mortal de o mașină a cărui șofer era un băiat sub influența drogurilor. Paparazzi WOWbiz i-au vizitat mormântul și au surprins scene tragice, chiar la căpătâiul băiatului. Mai multe rude, persoane dragi de-ale tânărului, s-au adunat la mormântul acestuia și l-au jelit minute întregi. Durerea este de neimaginat, iar lacrimile nu s-au oprit să curgă.

Locul unde Sebastian se odihnește acum este plin de coroane, multe dintre ele ofilite, altele proaspăt aduse, semn că multe persoane au trecut să își ia rămas-bun de la el.

Adrian Cuculis este avocatul părinților victimelor de la 2 Mai și a oferit mai multe detalii despre cazul care se află în plină desfășurare. Ce a aflat acesta despre șirul întâmplărilor din ziua tragediei, ne-a spus chiar el.

„Eu am certitudinea din dovezi care sunt directe, adică martori care au fost acolo, că polițiștii știau exact ce s-a întâmplat și l-au lăsat liber.

 
Nu fusese prima dată. Sunt martori care declară treaba asta, deci nu este o întâmplare ce s-a întâmplat în 2 Mai, în Constanța. Povesteau martorii că mergea pe străduțe unde era sens unic cu 140km/h.  Îi oprește poliția, îl vede și zice ok, bine v-am notificat, v-am legitimat și puteți să plecați. Deci oamenii ăia știau, era protejat... Dar protecția asta trebuia să fie altfel: îți ia cheile, mașina pe dreapta să nu te mai poţi urca la volan.” 
, a declarat Adrian Cuculis.

Comenteaza